Bedst i Test på bankpriser

Vestjysk Bank er tildelt ”Bedst i test” på bankpriser af Forbrugerrådets medlemsblad Tænk Penge i både 2017 og 2018. Banken blev nummer 2 - kun overgået af Lægernes Bank, som udelukkende er for læger.

Se resultaterne fra testen her

Hvad betyder det for mig?

Tænker du måske? Det betyder, at du får rigtig gode priser i banken. Selvfølgelig tager vi også gebyrer ligesom alle andre banker, men testen viser, at vi er absolut konkurrencedygtige på vores priser.

 

Spar op til 25.000 kr. om året

25.000 kr. årligt. Så stor er forskellen på den billigste og den dyreste bank, hvis I er en almindelig familie på to voksne og to børn med en typisk ejerbolig, der er næsten fuldt belånt. Forbrugerrådet Tænk Penge har testet bankernes priser, og testen viser, at der er penge at spare.

— Projektleder i Forbrugerrådet Ilyas Dogru.

Stolthed og glæde over Bedst i Test

- Vi er både glade og stolte. I Vestjysk Bank er den gode og personlige rådgivning den væsentligste parameter. Vi er klar over, at prisen også spiller en afgørende faktor i valg af bank. Med topplaceringen i ”Bedst i Test” på bankpriser understreger vi, at god rådgivning ikke betyder, at prisen samtidig skrues unødvendigt op, fortæller adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

Ud over gode priser får du også:

1.
Personlige og nærværende rådgivere

2.
Hurtige svar

3.
Hjælp når du har brug for det

4.
God og stabil netbank

Hvorfor skal banksnak være så svært at forstå?

Det forstår vi heller ikke. Vi øver os i at aflive fagudtryk. Det bliver det måske ikke sjovere af — men i det mindste nemmere at forstå.

Book et møde med os

Find ud af, om du også kan spare penge ved at skifte til os

Udfyld formularen. Så bliver du kontaktet af en af vores rådgivere. Hurtigst muligt.

Er du registreret i RKI?
Er du studerende?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Har du allerede talt med en rådgiver?

Vil du gerne være kunde, og har du allerede talt med en rådgiver? Her kan du sende oplysninger og dokumenter sikkert til banken.

Start

Gode råd fra Finansrådet

keyboard_arrow_up