PLUS opsparing

Generelt om opsparingskontoen

Renten er variabel og tilskrives hvert år den 31. december. Du kan ikke bruge PLUS opsparing som lønkonto eller budgetkonto, og der kan ikke tilknyttes kort eller laves betalinger fra opsparingskontoen via netbank. Du kan frit hæve fra kontoen med 31 dages varsel uden dekort eller gebyr i netbank.

Oftest stillede spørgsmål om PLUS opsparing

Kontoen giver 0,05 %* ved beløb under 50.000 kr. og 0,10%* på den del af saldoen, som overstiger 50.000 kr.

* Rentesatsen på PLUS opsparing er variabel og kan ændres med 31 dages varsel. Rentesatsen er gældende pr. 9. august 2016. Renten tilskrives hvert år 31. december.

Eksempel:
Har du 300.000 kr., forrentes de første 50.000 kr. med 0,05% og de sidste 250.000 kr. med 0,10%, hvilket giver dig en årlig nominel rente på 0,09%. Er husstandsindkomsten på ca. 600.000 kr., kan du købe et hus til 1,8 mio. kr.

 

Der ingen dekort eller gebyr ved hævninger.

Pengene er kun bundet i 31 dage.

Du kan frit indsætte penge på opsparingen.

Sådan opsiger du et beløb

Der kan hæves helt eller delvist på kontoen med 31 dages varsel.

Opsigelser, som modtages på en ikke-bankdag, anses som modtaget den førstkommende bankdag.

Udbetaling sker til den valgte udbetalingskonto på den 31. dag, eller, hvis den dag ikke er en bankdag, den førstkommende bankdag herefter. Dagene tælles fra og med dagen efter opsigelsesdatoen.

Du skal selv opsige beløbet i netbank. Det er nemt og uden gebyr. Har du ikke netbank, kan du kontakte os for at opsige beløbet/kontoen. Det koster dog et gebyr på 20 kr. Opsigelsen kan ikke trækkes tilbage. Se en vejledning til, hvordan et beløb opsiges.

Hør mere om PLUS opsparing

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Er du allerede kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.

keyboard_arrow_up