3% i rente. Ingen binding. Ingen gebyrer. Fair nok?

Er du studerende, kan du få en attraktiv studiepakke, som blandt andet indeholder en studiekonto med høj rente og billig kassekredit. 

Generelt om studiekontoen

Vores studiekonto er en løbende konto, der blandt andet kan bruges til lønkonto. Har du brug for det, kan der også tilknyttes en kredit. Rentesatserne på studiekontoen på både indlån og udlån er yderst attraktive.

Laver du et overtræk på din studiekonto, er udlånsrenten 5,50% ved et overtræk under 50.000 kr. Har du brug for at låne mere end 50.000 kr. er renten 5,50% + variabelt tillæg på 2,50%. Etableringsomkostninger er 0 kr. ÅOP er 5,6%,

Renten på både indlån og udlån er variabel. For udlånsrenten gælder kvartalsvis rentetilskrivning: effektiv rente 5,61

Studiekontoen er en del af vores samlede tilbud til studerende, som også giver dig tilskud til studiebøger og rabat til mange forskellige lokale butikker og online shops.

Se alle dine fordele som studerende

Ofte stillede spørgsmål om studiekontoen

Kontoen giver 3,00 % ved beløb under 25.000 kr. og 0,25 % på den del af saldoen, som overstiger 25.000 kr.

Kontoen kan oprettes af studerende mellem 18 og 28 år, som har en NemKonto og et Mastercard eller Visa/Dankort i Vestjysk Bank.

Nej, pengene er ikke bundet.

Du kan frit indsætte penge på studiekontoen. Du får 3,00 % i variabel rente ved beløb under 25.000 kr. og 0,25 % på den del af saldoen, som overstiger 25.000 kr.

Bestil studiekonto

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigt.

Er du allerede kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Indskydergaranti

Garantiformuen dækker indlån med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000 pr. person (svarende til ca. 750.000). Pensionskonti er dækket ubegrænset. Indskud med socialt formål og som følge af transaktioner med fast ejendom har andre dækningsregler. For særlige indlån gælder en overgangsordning. Indskud på børneopsparing i puljeordning foretaget efter 31. maj 2015 er ikke dækket af Garantiformuen. Læs mere om Garantiformuens dækningsregler.

keyboard_arrow_up