Betal kontaktløst med din mobil

Hent vores digitale tegnebog, My Wallet, og betal kontaktløst med din mobil. Nemt, hurtigt og sikkert - præcis som hvis du brugte dit fysiske betalingskort.

Hvad er My Wallet?

Den digitale tegnebog, My Wallet, er en app, der gør det muligt at betale kontaktløst med din mobil. Nemt, hurtigt og sikkert. Du registrerer dit Dankort eller Mastercard i app´en, så er det slut med at have tegnebog og betalingskort med i byen.

Sådan fungerer My Wallet

Det er nemt at betale med My Wallet. Du skal blot sørge for at have slået Bluetooth (iPhone) eller NFC (Android) til og så holde mobilen hen til terminalen. Er beløbet over 350 kroner, skal du godkende betalingen på din mobil med den kode, du har valgt. Er beløbet under 350 kroner, behøver du ikke koden.

5 spørgsmål, vi ofte får om My Wallet

Du kan benytte de kort, du har i fysisk form.
Har du en iPhone, kan du benytte Dankort samt dankort-delen af dit Visa/Dankort.
Har du en Android, kan du benytte Dankort samt dankort-delen af dit Visa/Dankort og alle typer af Mastercard.
Når du henter app’en vil det fremgå, hvilke kort du kan lægge i din Wallet.

My Wallet virker på alle iPhones version 4S eller nyere og på Android-telefoner med min. version 5.0 og med NFC-antenne. My Wallet er ikke udviklet til Windows-mobiler.

Med Mastercard kan du betale i alle butikker, der i forvejen modtager kontaktløs betaling. Det digitale Dankort kan benyttes i de terminaler, som er opdateret til det. Kig efter QR symbolet nede i venstre hjørne. På Dankort.dk findes en opdateret liste over butikker.

Sikkerheden er høj, fordi der ikke ligger kortoplysninger på telefonen, og der derfor ikke udveksles kortoplysninger mellem mobil og terminal. Intet kortnummer kan derfor aflures. Skulle der alligevel ske misbrug, vil du være lige så godt dækket, som når du benytter fysiske betalingskort.

Mister du din mobil, skal du øjeblikkeligt få spærret kortene i app´en. Det gør du i din netbank eller mobilbank eller ved at ringe til banken.

Nej, du kan kun bruge My Wallet i fysiske butikker.

Sådan får du My Wallet

1.

Download app´en My Wallet til iPhone i App Store eller til Android i Google Play.

2.

Opret dig via NemID og vælg Vestjysk Bank.

3.

Tilføj dit betalingskort. Du skal kun gøre det, første gang du bruger app'en.

4.

Vælg en kode til kortet, som kun du kender. Så er du klar.

keyboard_arrow_up