Overvejer du at købe aktier i Vesterhav Nord?

Så tag en snak med os. Vi har mange års erfaring med finansiering af privatkunders aktier i energiprojekter, og nu tilbyder vi attraktiv finansiering af aktier i Vesterhav Nord til både nuværende og nye kunder. 

OBS: Salget af aktier til Vesterhav Nord er afsluttet

Køb af aktier

For at købe aktier skal du have fast bopæl i Lemvig eller Thisted Kommune eller have ejet et fritidshus i kommunen i mindst to år.
Du kan købe aktier á 3.441,75 kr. pr. stk. i perioden fra 8. juni til 3. august 2023.

Det er energiselskabet Vattenfall, som opfører Vesterhav Nord. Du kan læse mere om projektet på Vattenfalls hjemmeside, hvor du også kan købe aktier. 
Læs mere her

Bemærk, at der er tale om en investering, og at der altid er risiko forbundet hermed.

OBS: Salget af aktier til Vesterhav Nord er afsluttet.

Fordeling af aktier

Aktierne i Vesterhav Nord fordeles ikke efter først til mølle-princippet, men derimod ved, at først får alle dem, der ønsker 1 aktie. Dernæst får alle dem, der ønsker 2 aktier og så fremdeles indtil alle aktier er fordelt. Der udbydes 166.797 aktier i alt.

Invitation til webinar

Vi vil gerne invitere dig til et spændende webinar onsdag den 5. juli om Vesterhav Nord og dine muligheder for finansiering af aktier i projektet. Læs mere her

Fakta om Vesterhav Nord

Vattenfall Vindkraft Vesterhav Nord P/S bliver på 180 MW og består af i alt 21 vindmøller. Hver mølle har en effekt på 8,4MW og en total møllehøjde på 193 meter (tårnhøjde og vingelængde sammenlagt). Havmølleparken kommer til at levere strøm svarende til det årlige elforbrug i 180.000 danske husstande.

Vindmølleparken opføres i Vesterhavet mellem 5,5 - 8,4 kilometer fra kysten og strækker sig fra Bovbjerg i syd til Langerhuse i nord.

Fordele ved at samarbejde med os

Personlig og kompetent rådgiver med branche- og markedskendskab.

Fleksible løsninger og hurtige beslutninger.

Konkurrencedygtige priser og gode produkter.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på.

keyboard_arrow_up