Overvejer du at købe aktier i Vesterhav Syd?

Så tag en snak med os. Vi har mange års erfaring med finansiering af privatkunders anparter i energiprojekter, og nu tilbyder vi attraktiv finansiering af aktier i Vesterhav Syd til både nuværende og nye kunder. 

OBS: Salget af aktier til Vesterhav Syd er afsluttet

Køb af aktier

For at købe aktier skal du have fast bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune eller have ejet et fritidshus i kommunen i mindst to år.
Du kan købe aktier á 3.634,75 kr. pr. stk. i perioden fra 11. maj til 6. juli 2023. 

Det er energiselskabet Vattenfall, som opfører Vesterhav Syd. Du kan læse mere om projektet på Vattenfalls hjemmeside, hvor du også kan købe aktier.
Læs mere her

Bemærk, at der er tale om en investering, og at der altid er risiko forbundet hermed.

OBS: Salget af aktier til Vesterhav Syd er afsluttet.

Fordeling af aktier

Aktierne i Vesterhav Syd fordeles ikke efter først til mølle-princippet, men derimod ved, at først får alle dem, der ønsker 1 aktie. Dernæst får alle dem, der ønsker 2 aktier og så fremdeles indtil alle aktier er fordelt. Der udbydes 156.409 aktier i alt.

Fakta om Vesterhav Syd

Vattenfall Vindkraft Vesterhav Syd P/S bliver på 168 MW og består af i alt 20 vindmøller. Hver mølle har en effekt på 8,4MW og en total møllehøjde på 193 meter (tårnhøjde og vingelængde sammenlagt). Havmølleparken kommer til at levere strøm svarende til det årlige elforbrug i 170.000 danske husstande.

Vindmølleparken opføres i Vesterhavet ca. 9 til 10 kilometer vest for kysten ved Hvide Sande og op til lidt nord for Søndervig.

Fordele ved at samarbejde med os

Personlig og kompetent rådgiver med branche- og markedskendskab.

Fleksible løsninger og hurtige beslutninger.

Konkurrencedygtige priser og gode produkter.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på.

keyboard_arrow_up