Tilmelding til webinar: 

Attraktiv finansiering af anparter i Vesterhav Syd

Vi vil gerne invitere dig til et spændende webinar om Vesterhav Syd og dine muligheder for finansiering af anparter i projektet.

Tilmeld dig her

Overvejer du at købe anparter i den nye vindmøllepark Vesterhav Syd, så har du nu muligheden for at høre mere om projektet og få en gennemgang af de væsentligste detaljer i prospektet. Vi fortæller også om de attraktive finansieringsmuligheder, vi kan tilbyde dig her i banken.

Program

•    Velkomst ved Dan Rasmussen fra Vestjysk Bank
•    Præsentation af projektet ved Stakeholder manager Arne Rahbek, Vattenfall
•    Finansieringsmuligheder ved Allan Stampe, filialdirektør i Vestjysk Bank Ringkøbing

Tidspunkt

Webinaret bliver afholdt tirsdag den 6. juni kl. 17 og varer ca. 45 minutter.
På dagen modtager du en mail med et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i webinaret, du skal blot tilmelde dig i formularen nedenfor senest 1. juni 2023. Der er begrænset antal pladser til webinaret, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

I forbindelse med tilmeldingen har du mulighed for at skrive et spørgsmål til indlægsholderne. Vi vil bestræbe os på at besvare så mange spørgsmål som muligt til webinaret.

Tilmelding

Tilmeld dig her senest 1. juni.

Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up