Kom billigere i Givskud Zoo med Vestjysk Bank

Vi er glade for igen i år at kunne invitere til familiedage i Givskud Zoo.

Invitation

Kom med til bankens familiedag, som igen i år afholdes over to weekender i september. I kan således selv bestemme, om I ønsker at købe billetter til lørdag den 10. september, søndag den 11. september, lørdag den 17. september eller søndag den 18. september 2022.

OBS: Vær opmærksom på at få købt billetter til den rigtige dag, da billetterne ikke kan ombyttes, returneres eller bruges en anden dag, end den valgte. Vi har kun et begrænset antal billetter til rådighed pr. dag.

Billetterne kan opgraderes til årskort for 100 kr. pr. barn og 200 kr. pr. voksen. Det kan både gøres på dagen eller dagen efter online.

VIP-arrangement

Ud over indgangsbilletten til Givskud, kan I besøge næsehorn- og pingvinernes stald, hvor I kan blive klogere på de fantastiske dyr. Staldene er åbne de fire dage fra kl. 11.00 til 16.00.

Desuden har vi et VIP-telt ved parkering 3, hvor I kan få en kop kaffe og børnene en lille is. Teltet er åbent alle dagene fra kl. 11.00 til 16.30.

Har du allerede sæsonkort til Givskud Zoo?

Har du allerede et sæsonkort, kan du alligevel sagtens deltage i vores familiedag. Du skal blot vise dit betalingskort fra Vestjysk Bank ved indkørslen til parken og sige, at du deltager i Vestjysk Banks familiedag. Så modtager du en voucher, så du kan komme ind i staldene og besøge os i vores VIP-telt.

Priser

Børn ml. 0-2 år Gratis Skal ikke have billet
Børn ml. 3-11 år  50 kr. Normalpris 130 kr.
Børn fra 12 år og voksne   100 kr. Normalpris 230 kr.

Priser

Børn ml. 0-2 år: Gratis (skal ikke have billet)
Børn ml. 3-11 år: 50 kr. (normalpris 130 kr.)
Børn fra 12 år og voksne: 100 kr. (normalpris 230 kr.)

Betingelser for køb af billetter

  • check Salg af billetter er kun for kunder med NemKonto i Vestjysk Bank.
  • check Betal for billetterne med dit kort fra Vestjysk Bank
  • check I kan købe 8 billetter pr. husstand (kører I i to eller tre biler, skal I mødes inden, så I kan følges gennem billetlugen).
  • check Billetterne kan ikke refunderes, ombyttes eller bruges en anden dag.
  • check Billetterne sælges efter først til mølle-princippet.
keyboard_arrow_up