Kom billigere i Givskud Zoo med Vestjysk Bank

TAK for nogle dejlige dage i Givskud Zoo til dette års familiedag. Vi håber, at I nød dagene lige så meget, som vi gjorde. Familiedagen for 2020 er endnu ikke planlagt. Hold øje med hjemmesiden og Facebook i forhold til fremtidige arrangementer.

Invitation

Giv familien en helt særlig oplevelse i Givskud Zoo til dette års familiedag.

Arrangementet foregår enten lørdag den 11. maj eller søndag den 12. maj 2019. I vælger selv, hvilken dag I vil købe billetter til.

Billetterne kan opgraderes til årskort på dagen.

VIP-arrangement

Ud over indgangsbilletten til Givskud, kan I besøge næsehornenes stald og se et næsehorn tæt på. Stalden er åben begge dage fra kl. 11 til 17.

Desuden har vi et VIP-telt ved parkering 3, hvor I kan få en kop kaffe og børnene en lille is. Her kan I også hilse på vores maskot William og nyde jeres medbragte mad. Teltet er åben begge dage fra kl. 11 til 17.

Priser

Børn fra 0 til og med 2 år Gratis Skal ikke have billet
Børn fra 3 år til og med 11 år 25 kr. Normalpris 110 kr.
Unge og voksne  75 kr. Normalpris 210 kr.

Priser

Børn fra 0 til og med 2 år: Gratis (skal ikke have billet)
Børn fra 3 år til og med 11 år: 25 kr. (normalpris 110 kr.)
Unge og voksne: 75 kr. (normalpris 210 kr.)

Betingelser for køb af billetter

  • check Salg af billetter er kun for kunder med nemkonto i Vestjysk Bank.
  • check Betal for billetterne med dit Vestjysk Bank kort.
  • check I kan købe 8 billetter pr. husstand (kører I i to eller tre biler, skal I forsøge at følges gennem billetlugen).
  • check Billetterne kan ikke refunderes, ombyttes eller bruges en anden dag.
  • check Billetterne sælges efter først til mølle-princippet.

Dine billetter sendes pr. mail umiddelbart efter købet

Efter bestillingen og betalingen af dine billetter, vil du få en bekræftelse tilsendt til den oplyste mailadresse. Denne bekræftelse gælder som dine billetter og skal vises, når du kører ind i Givskud Zoo.

Modtager du ikke en mail fra Givskud Zoo med bekræftelsen inden for 10 minutter, bedes du tjekket dit spamfilter og uønskede post. Er bekræftelsen der ikke, skal du sende en mail til booking@givskudzoo.dk med dit navn, mailadresse, antal bestilte børne- og voksenbilletter samt hvilken dato, du har bestilt billetterne til. Så sørger Givskud Zoo for, at du får dine billetter.

keyboard_arrow_up