Billigere studiebøger ved Lix

Med studiebøger hos Lix er det nemmere og billigere at være studerende. Du slipper for ekstra gebyret, ture til boghandelen og for at slæbe på en tung taske.

Bliv kunde og få alle fordelene

Fordele ved Lix

Lix er en streamingtjeneste til studiebøger, der består af to dele:

  • check selve app´en, hvor du let kan søge på specifikke gloser, tage noter og overstrege i dine downloadede bøger
  • check bogshoppen, hvor du udelukkende finder digitale bøger, der sparer dig penge, tid og tryksværte. Og så vejer de ingenting.

 

lix logo

150 kr. til studiebøger hvert semester

Som kunde hos Vestjysk Bank får du automatisk tilbageført 150 kr. på din private konto, når du bruger dit betalingskort i forbindelse med et køb på lix.com. Vi giver dig dette beløb én gang pr. halvår, så du kan få mere luft i SU-budgettet.

Er du allerede kunde i banken, kan du bare oprette dig gratis hos Lix og købe dine bøger. Så tilbagefører vi automatisk de 150 kr. til din private konto den 5. bankdag i måneden, efter du har købt bøgerne. Bemærk dog, at tilskuddet ikke kan overstige bogkøbet. Eller sagt på en anden måde: Køber du for 99 kr. bøger, tilbagefører vi også kun 99 kr. til din konto.

Er du endnu ikke kunde, men ønsker at blive det, kan du blot sende kvitteringen for købet til din nye rådgiver. Så sørger vi for, at du får overført pengene til din nye konto.  

Læs mere og opret dig gratis hos Lix

Studieklub med masser af fordele

Vores tilskud til studiebøger er blot en af fordelene ved vores studieklub for studerende mellem 18-28 år. Ud over penge til studiebøger hvert semester, kan du også få en studiekonto med høj rente og billig kassekredit, egen rådgiver og gratis betalingskort.

Se alle dine fordele som studerende

Få alle studiefordelene

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler nærmere.

Er du kunde? (valgfri)

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up