Tilmelding

Tilmeld dig vores eftermiddagsmøde for studerende på Aarhus Universitet i Birk, torsdag den 9. marts kl. 15, hvor du kan få en general introduktion til den finansielle sektor samt tips og gode råd til din økonomi.

Få tips og råd til din økonomi

Vil du gerne købe din første bil eller bolig? Overvejer du at investere din opsparing, eller vil du bare gerne have tips og gode råd til, hvordan du holder styr på din økonomi? Uanset hvor du er i dit liv, så kan vi hjælpe dig med at få mere ud af din økonomi. Tilmeld dig vores spændende eftermiddagsmøde og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Indlægsholdere

På mødet stiller vi i stærkeste opstilling med Dan Damgaard Rasmussen, forretningschef for ungeområdet og Mads Madsen, marketsdirektør. Dan har arbejdet med rådgivning af unge kunder i mange år og har derfor en rigtig god forståelse for de økonomiske overvejelser, man har som ung. Mads har mange års erfaring som ansvarlig for investeringsområdet i Vestjysk Bank. Han er supergod til at fortælle om investering i et letforståeligt sprog, så alle kan være med.

Tid og sted

Mødet afholdes i kantinen hos Vestjysk Bank, Industrivej 13C i Herning, fra kl. 15-17. Vi byder på kaffe, the og sodavand og lidt til den søde tand. Tilmeld dig i formularen nedenfor.

 

Tilmeld dig her

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på www.vestjyskbank.dk/persondata

Kom i gang med at investere for en latte om dagen

Vidste du, at du kan komme i gang med at investere for et beløb, der svarer til, hvad en latte koster om dagen? Med Investeringskonto FRI vælger du selv hvor meget, og hvor ofte du vil spare op. Du flytter simpelthen bare beløbet fra din løn-konto til din investeringskonto, når det passer dig. Du behøver altså ikke gå all-in med et stort eller fast investeringsbeløb, og du kan hæve pengene, når du har lyst.

Læs mere om investeringskonto FRI

 

keyboard_arrow_up