Hvem skal være Årets Fisker 2020?

Vi kårer Årets Fisker 2020. Du kan være med til at indstille kandidater til Årets Fisker. Alle kan indstille kandidater - og man må gerne indstille flere kandidater.

Indstil din kandidat

Det vurderer vi indsatsen på

Årets Fisker er kåringen af en person, der har gjort noget særligt for fiskeriet eller i fiskeriet i årets løb. Kriterierne står åbne for, hvem der kan indstilles, og derfor er alle velkomne til at indstille.

Juryen, der uddeler prisen, kigger bl.a. efter følgende:

  • check Dygtig til at skabe gode resultater
  • check En god kollega
  • check Nytænkende med gode ideer
  • check Initiativrig
  • check Taler fiskeriet op

Men overrask os gerne med din indstilling!

Vinderen kommer i fint selskab. Sidste år gik prisen til Frank Theodorsen for hans utrættelige kamp for Østersøen. Jens Frich fik æren i 2018, da han om nogen har fået unge ind i erhvervet, mens Rasmus Hald i 2017 modtog prisen for sin markante stemme på sociale medier. Den første vinder var Christian Pilegaard, der fik prisen for sin store tro på fiskeriet og investering i nyt fartøj.

Tre kandidater nomineres

Blandt de indstillede kandidater udvælger en jury tre kandidater, der nomineres til prisen, og som vil blive portrætteret i Fiskeri Tidende. Blandt de tre nominerede afgør juryen, hvem der får Prisen Årets Fisker 2020.

Juryen består af Flemming Nygaard Christensen, direktør i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, Torben J. Høj fra Vestfisk, Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør Vestjysk Bank og Line Dalgaard Jensen, journalist og redaktør i Fiskeri Tidende.

Årets Fisker kåres i samarbejde med Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende.

Indstil din kandidat

Send dit forslag senest 1. november.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på www.vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up