Vi plejer din formue

Vi har viden, overblik og indsigt til at hjælpe dig med at optimere dit afkast på lang sigt. 


Dine penge. Din investeringsprofil

Nogle er til lav risiko. Andre er til høj risiko. Vi laver en individuel investeringsprofil – og overvåger og tilpasser løbende dine investeringer på baggrund af din risikovillighed og tidshorisont. Vores investeringsfilosofi er langsigtede afkast. Uanset om du vælger pensionspulje, værdipleje eller porteføljemanagement, som vi kalder de tre investeringsmuligheder, vi tilbyder.

Spørgsmål om investering

Det er nemt at investere.

  • Vi laver en investeringsprofil
  • Vi tager os af alt det praktiske
  • Vi overvåger løbende din aftale og geninvesterer som aftalt.

Din risikovillighed indgår som en del af din investeringsprofil og er en rettesnor for sammensætningen af dine investeringer. Risikovillighed er overordnet delt ind i tre grader af risiko. Når du har fået afdækket din investeringsprofil, skal du overveje, hvordan du får spredt din risiko. Investering og risikoprofil.

Du kan følge med i dine investeringer i netbank. Her kan du se sammensætningen af dine værdipapirer og afkastet af din investering.

Vi tilbyder dig to investeringsløsninger: værdipleje og pensionspulje, hvor vores eksperter klarer investeringen for dig. Uanset hvilken investeringsløsning du vælger, sammensætter vi den individuelt til dig ud fra din risiko og din tidshorisont. Som udgangspunkt er pensionspulje til dig, der har en børneopsparing eller pensionsopsparing, mens værdipleje er til dig, der har en større opsparing i frie midler eller selskab.Kontakt

Kontakt

Vind en iPad

Få vores nyhedsmail og deltag i lodtrækningen om en iPad.

Er du kunde?

Vind en iPad