Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank

16. august 2022

I august kan Mette Holmegaard Nielsen, rådgiver i Vestjysk Banks landbrugscenter i Holstebro, fejre 25-års jubilæum.

Mette startede som elev i Holstebro filialen i 1997 og efter endt elevtid fortsatte hun som privatrådgiver – først i Holstebro og senere i Spjald og Videbæk. I Videbæk var hun også privatkundechef i en årrække. I 2016 fik hun lyst til at prøve kræfter med et nyt fagområde og søgte derfor jobbet som landbrugsrådgiver inden for kvæg.

Netop nye udfordringer og mange forskellige typer opgaver har været en vigtig drivkraft de seneste 25 år, hvor der i øvrigt er sket virkelig meget inden for bankverdenen, fortæller Mette:

- Der har været en kæmpe udvikling i sektoren i den tid, jeg har været med ombord. Det har altid været vigtigt at være omstillingsparat og glad for at lære nyt, og det har passet rigtig godt til mig. Banken har været igennem en stor krise, hvor det på nogle områder også var udfordrende at være ansat. Men samtidig var det også en spændende tid, fordi det gav et godt fællesskab med kollegerne, at vi kæmpede for banken. I dag er vi heldigvis et helt andet sted, hvor der er en dejlig ro til at fokusere på kunderne.

Gennem alle årene har Mette haft gode kolleger de forskellige steder, hun har arbejdet, og det haft en utrolig stor betydning for arbejdsglæden.

- Kollegerne er afgørende for min trivsel, fordi de bidrager til et godt grin i løbet af arbejdsdagen. De sociale aktiviteter både på og uden for arbejdspladsen har været helt afgørende for, at jeg har været ansat hos Vestjysk Bank i 25 år, fortæller Mette og fortsætter:

- Som person går jeg meget op i, at folk omkring mig har det godt, hvilket også er årsagen til, at jeg blev tillidsrepræsentant. Trivsel på arbejdspladsen er så vigtig, fordi det gør os medarbejdere både effektive og sunde - hvilket også er til gavn for banken.

Udover at være tillidsrepræsentant har Mette været medarbejdervalgt medlem af bankens bestyrelse siden 2019.

Lokalt engageret

Privat er Mette gift med Brian, og parret bor i Spjald sammen med deres tre børn på 12, 16 og 19 år. I fritiden er Mette engageret i det lokale foreningsliv og aktiv i byens løbeklub. Derudover går der også en hel del tid som tilskuer til fodboldkampe, da alle tre børn spiller fodbold.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up