Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank Holstebro

8. juli 2022

Mandag den 1. august kan Karsten H. Hedegaard, erhvervsrådgiver i Vestjysk Bank Holstebro, fejre 25-års jubilæum.

Karsten er udlært i bankens filial i Struer, hvor han de første mange år var privatrådgiver og vurderingsansvarlig for Totalkredit. I 2010 fik han lyst til at prøve kræfter med erhvervsområdet og skiftede derfor til en stilling som erhvervsrådgiver i Holstebro filialen.

- Det var en spændende proces at skifte fra privat til erhverv. Jeg kan godt lide at hjælpe kunderne med at udvikle deres forretning og få tingene til at lykkes. Det er interessant at komme ud til folk og se deres livsværk og det, de brænder for, fortæller Karsten.

De 25 år i Vestjysk Bank beskriver han som noget af en rejse. Udover skiftet fra privat til erhverv, så har der været fusioner, krise og mange nye ting at forholde sig til gennem årene.

- Det har været både spændende og lærerigt at arbejde i banken. Og så længe man har det godt, hvorfor skulle man så ændre det? Spørger Karsten med et smil og fortsætter:

- Selvom det har været den samme arbejdsplads i mange år, så har der altid været en masse spændende opgaver, og jeg har haft nogle gode kolleger at være sammen med. Vi har en uhøjtidelig stemning i filialen, hvor vi kan lave sjov med hinanden og få et godt grin sammen.

Glad for skiture

Privat bor Karsten i Bremdal sammen med kæresten Pernille. Om sommeren kan man ofte møde ham på golfbanen eller på vandet ved Humlum, hvor speedbåden bliver luftet, gerne på et par vandski. Om vinteren er det helt store højdepunkt skiture med familie og venner. Derudover nyder han at lytte til musik, og det må rigtig gerne være live.

Reception

I anledning af jubilæet inviterer Vestjysk Bank kunder og forretningsforbindelser, venner og kolleger til en uformel reception i filialen i Holstebro fredag den 19. august 2022 kl. 13.00-16.00.

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up