Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Billund

27. maj 2021

Tirsdag den 1. juni kan erhvervsrådgiver Ole Knudsen fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Billund.

Ole startede som elev i Sparekassen SDS i 1986, hvor han tilbragte de første 10 år af sin karriere. Derefter lokkede nye udfordringer hos Den Jyske Sparekasse (som fusionerede med Vestjysk Bank i januar) og muligheden for at være med til at starte en ny filial af sparekassen i Give. I 2013 rykkede Ole til Billund, da sparekassen etablerede et erhvervscenter i byen.

Siden han blev ansat i 1996, er der sket meget. Branchen har oplevet en rivende udvikling på IT-området, og samtidig har kundernes behov ændret sig.

- I dag fylder rådgivning af kunderne mere i min arbejdsdag, og det passer mig rigtig godt. Lige siden jeg blev færdiguddannet, har jeg beskæftiget mig med erhvervsområdet, og sparring med kunderne har altid været min store faglige interesse. Det er enormt givtigt at være med til at finde nogle finansielle løsninger, som skaber værdi for kunderne, fortæller Ole.

Udover det gode samarbejde med kunderne har kulturen på arbejdspladsen været stærkt medvirkende til, at han nu kan fejre 25-års jubilæum.

- Jeg har igennem alle årene haft nogle dejlige kolleger – både i Give og her i Billund. Tonen er uhøjtidelig og præget af en pæn portion humor. Og så er det bare helt generelt en god arbejdsplads, hvor jeg har haft mulighed for at udvikle mig, siger Ole.

Privat bor han i Give og har tre voksne børn på henholdsvis 24, 27 og 30 år. Fritiden bruges gerne på oplevelser og samvær med familie og venner. Derudover besøger Ole ofte det lokale fitnesscenter, og så nyder han at få nogle kilometer i benene på den nyindkøbte racercykel.

Jubilæet bliver fejret med morgenkaffe for kollegerne i banken.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up