Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Farsø

23. april 2021

Konstitueret filialdirektør Anette Overgaard kan lørdag den 1. maj fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Farsø.

Anette startede i den finansielle sektor i 1987 som elev i Sparekassen Himmerland. Efter endt uddannelse og nogle år hos Lån & Spar Bank blev hun i 1996 ansat som kunderådgiver i Vestjysk Bank i Farsø (i den daværende Sparekassen Farsø).

At Anette er blevet i banken i så mange år skyldes flere forskellige ting.

- Efter jeg fik job i Farsø, flyttede jeg hertil sammen med familien, og vi faldt alle sammen rigtig godt til i lokalområdet. Samtidig har jeg en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg har haft mange spændende arbejdsopgaver - og ikke mindst mødt skønne kollegaer, som jeg nyder at være sammen med. Vi har samme mål og løser udfordringer i fællesskab. Alle er bevidste om, at ingen kan klare det hele selv, men sammen er vi rigtig gode, fortæller Anette.

Netop det menneskelige aspekt i jobbet er meget vigtigt for hende:

- Den personlige dialog med kunderne har altid betydet meget for mig i hverdagen. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og hjælpe kunderne med at se nye muligheder, så vi kan finde løsninger, som både er til gavn for kunderne og banken, siger Anette.

25 afvekslende år

Selvom Anette nu har arbejdet på den samme adresse i Farsø i 25 år, så har det aldrig været ensformigt og kedeligt.

- Jeg har været igennem to fusioner – først med Den Jyske Sparekasse og så her i januar med Vestjysk Bank.  Derudover har jeg oplevet en kæmpe udvikling inden for sektoren, som gennem årene er blevet mere og mere digitaliseret. Da jeg blev ansat, brugte vi mest skrivemaskiner i det daglige arbejde. Vi havde godt nok nogle enkelte computere, men dem skulle alle medarbejdere i filialen deles om. Så det er helt anderledes end i dag, hvor der står to skærme på alle skriveborde, fortæller Anette med et smil.

Fagligt har hun gennem sin karriere i branchen prøvet kræfter med forskellige arbejdsopgaver og roller. Blandt andet har hun arbejdet med fonds, valuta og pantebreve, men bevægede sig med årene mere og mere i retning af privatkundeområdet. I 2014 blev hun udnævnt til privatkundechef og for nylig blev hun konstitueret som filialdirektør. Derudover har Anette gennem en årrække været tillidsmand og medarbejdervalgt medlem af Sparekassen Farsøs bestyrelse.

Ud i den friske luft

Anette er gift med Jesper og sammen har de to sønner. Joachim på 18 år bor stadig hjemme, mens Michael på 24 år studerer i Aarhus. Fritiden bruges gerne på naturoplevelser, og Anette nyder at gå eller tage en tur på mountainbiken ved vandet og i skoven. Indimellem bliver der også tid til at slappe af med en god lydbog i ørene.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up