Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Lemvig

26. juli 2021

Servicerådgiver Lone Trillingsgaard kan fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Lemvig søndag den 1. august.

Der er sket meget, siden Lone Trillingsgaard som 20-årig startede sin elevuddannelse i Nordvestbank i Lemvig. Nordvestbank er blevet til Vestjysk Bank, og den finansielle sektor har været igennem en rivende udvikling. Lone er fulgt med og har haft flere forskellige stillinger og opgaver i løbet af de 25 år. Efter endt elevuddannelse i Lemvig, blev hun ansat som privatrådgiver i Harboøre, hvor hun sideløbende med arbejdet tog finansdiplomstudiet og uddannelsen som ejendomsmægler.

– Jeg har altid være særligt interesseret i boligområdet, da det er en central del af de flestes privatøkonomi. Derfor har jeg også suppleret min viden og videreuddannet mig inden for området, fortæller Lone Trillingsgaard.

I dag arbejder hun som servicerådgiver på erhvervsområdet i bankens filial i Lemvig. Konkret hjælper Lone erhvervsrådgiverne i filialen med at få papirerne på plads, når en erhvervskunde skal hjemtage et lån ved købet af en ejendom. Derudover tager hun sig af det praktiske ved etablering af kreditter, leasingaftaler, oprettelse af netbank, kreditkort, bankskifte m.v.

- Jeg kan godt lide den faglige dialog, både med mine kolleger og med erhvervskunderne. Det er tilfredsstillende at få tingene til at køre så enkelt og effektivt som muligt, siger hun og fortsætter:

- Det at være i en stor bank har også givet mig mulighed for at deltage i nogle tværgående og virkelig spændende projekter, hvor der bliver bragt forskellige kompetencer i spil. Så de første 25 år i banken har bestemt ikke været kedelige, siger Lone med et glimt i øjet.

Engagement i og uden for banken
Udover de spændende opgaver og det gode samarbejde med kunderne, har kulturen på arbejdspladsen været stærkt medvirkende til, at Lone nu kan fejre 25-års jubilæum.

- Jeg har igennem alle årene haft nogle rigtig gode kolleger – både i Harboøre og Lemvig. Tonen er uhøjtidelig, og vi ses også til arrangementer udenfor banken. I coronatiden har vi gået ture sammen, og senest har vi dystet i paddel-tennis. Det er alt sammen med til at skabe en god arbejdsplads, siger jubilaren.

Lone er oprindeligt fra Hygum, men har i sit voksne liv boet i Lemvig. Hun holder meget af byen, fjorden og det kuperede terræn, som hun af og til bestiger på mountainbike. Privat bor Lone sammen med Kent, og sammen har de døtrene Emilie og Andrea på henholdsvis 12 og 15 år.

Jubilæet bliver fejret privat og med morgenkaffe for kollegerne i banken.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up