Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Struer

31. maj 2021

Pia Bach Jensby, privatrådgiver i Struer, kan fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank tirsdag den 1. juni.

Inden Pia blev ansat i Vestjysk Bank i 1996, arbejdede hun blandt andet i Midtbank, hvor hun startede som elev i august 1981. Dermed har hun også snart 40-års jubilæum i den finansielle sektor.

I løbet af de fire årtier har Pia oplevet en kæmpe udvikling i sektoren:

- I 1981 skrev vi med kuglepen i kundernes bankbøger og på interne kontokort. Og når der var udbytte på obligationer, kunne jeg sidde i kælderen en hel dag og klippe kuponer, så huden på fingrene nærmest blev slidt af. I dag er vi hjulpet godt på vej med IT-systemer, der udvikles konstant, siger Pia med et smil.

Fagligt brænder hun for rådgivning af privatkunder, som har været hendes arbejdsområde gennem alle årene.

- Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og kender mange af mine kunder rigtig godt, fordi vi over tid har opbygget en tæt relation. Det spiller en stor rolle, når jeg i samarbejde med kunderne skal finde den rigtige løsning for netop dem. At finde gode løsninger, som gør en forskel i kundens liv, er det i mit job, jeg er allermest glad for, fortæller Pia.

At fejre 25-års jubilæum var ikke en del af planen, da Pia startede i Vestjysk Bank. Faktisk regnede hun med, at hun højst skulle være ansat i 10 år, inden hun skulle prøve noget nyt.

- Tiden er bare fløjet afsted, jeg kan simpelthen ikke forstå, hvor den er blevet af. Men forklaringen er ganske enkelt, at jeg befinder mig rigtig godt her i banken. Jeg har et spændende arbejde med rigtig søde kunder og fantastiske kolleger. Vi har et super godt sammenhold, og der er altid godt et humør og plads til en kvik bemærkning. Jeg kunne ikke forestille mig at være et andet sted, siger Pia.

Privat er hun gift med Per, som har selvstændig virksomhed. Parret bor i Struer, men tager ofte turen til København, hvor datteren Julie bor. I fritiden kobler Pia gerne af med gåture, ophold i sommerhus, og så nyder parret at rejse. Når der ikke lige er Corona, bruges ferierne gerne under sydens sol i Spanien, hvor Pia og Per har anpart i en lejlighed.

Jubilæet fejres med morgenkaffe med kollegerne i banken.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up