Nyheder

25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Viborg

1. april 2021

Privatrådgiver Tina Nyrup Nielsen kan fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Viborg den 1. april.

Tina var 21 år, da hun blev ansat som kontorassistent i Vestjysk Bank. Hendes mål var imidlertid fra start at blive bankelev, og sådan blev det. Som bankelev fik Tina for alvor føling med den kundekontakt, som stadig motiverer hende i jobbet som privatrådgiver.  

- For mig er det vigtigt at skabe en god relation og lære mine kunder at kende. På den måde kan jeg sikre mig, at de får en personlig, nærværende og relevant rådgivning. Jeg har kendt en del af mine kunder fra de købte deres første bil, til de fik egen familie og købte hus. Det er rigtig givende at være med i den udvikling, siger Tina.

Udover at hjælpe og rådgive kunderne bedst muligt, sætter Tina pris på de fantastiske kolleger i Vestjysk Bank Viborg:

- Der er en god kultur i Viborg-filialen - vi hjælper hinanden og kan godt lide et godt grin. Det betyder rigtig meget for mig i hverdagen, fortæller Tina.

Kunderådgivning i fokus

Selvom Tina føler, at de 25 år er fløjet af sted, er der i tilbageblikket sket en utrolig udvikling. Arbejdsopgaverne har ændret sig fra referatark udfyldt på skrivemaskine og betjening af kunder i kassen til i dag, hvor netbanken giver kunderne hjælp til selvhjælp døgnet rundt. I Tinas hverdag i Vestjysk Bank er praktik derfor afløst af mere fokus på dialogen med kunderne, hvilket passer jubilaren godt.

Aktivt familieliv

Privat bor Tina i Viborg og er gift med Anders. Sammen har de tvillingesønner på 14 og en søn på 10 år. Udover et aktivt familieliv, snører Tina i fritiden løbeskoene for at holde sig i form.

På grund af COVID-19 bliver der ikke afholdt en reception på dagen, men forhåbentlig senere på året, når det igen er muligt.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up