Nyheder

50 års jubilæum i Vestjysk Bank Struer

11. marts 2021

Vestjysk Bank i Struer har i dag 11. marts 50 års jubilæum. På grund af Corona restriktioner kan vi desværre ikke holde åbent hus lige nu, men i stedet kan du deltage i vores store jubilæumskonkurrence og være med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til Handelsstandsforeningen i Struer.

50 år som lokalbank i Struer

11. marts 1971 slog Vestjysk Bank i Struer dørene op for første gang.

I flere år inden havde flere af Holstebro Landmandsbanks kunder på Struer-egnen forgæves forsøgt at få banken til at oprette en afdeling i Struer. (Vestjysk Bank hed dengang Holstebro Landmandsbank).

Der eksisterede dog på daværende tidspunkt en gentlemanaftale mellem provinsbankerne om, at man ikke etablerede sig i en by, hvor en anden provinsbank havde hovedsæde, som ”Struer Bank” netop havde i Struer. Men da ”Struer Bank” i 1971 blev solgt til Handelsbanken, kunne Holstebro Landmandsbank med en vis ret sige, at der ikke længere var en lokalbank i Struer, hvorfor man også kunne etablere en filial i byen.

Holstebro Landmandsbank åbnede deres filial i Struer under navnet Vestjysk Bank  og filialen blev således den første, som fik navnet Vestjysk Bank. Dengang lå banken på Østergade og havde 4 ansatte.

I 1974 flyttede banken i nye lokaler på Vestergade, hvor afdelingen stadig har til huse og i dag har 8 ansatte.

- Vi har været igennem en rivende udvikling igennem de sidste 50 år med mange fusioner, ændrede rammer, arbejdsområder og ikke mindst lovgivning, men det glæder mig, at vi stadig hedder Vestjysk Bank og har vores dejlige afdeling her i Struer, fortæller Birthe Sand, som er afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Struer.

- Vi har altid oplevet stor opbakning i byen og er glade for den loyalitet og det gode samarbejde vi har med vores kunder og forretningsforbindelser. Lige nu er vi jo midt i en fusion med Den Jyske Sparekasse. I den forbindelse er det vigtigt for mig at understrege, at Vestjysk Bank bakker op om byen, og at vi vil fortsætte med at have en afdeling centralt placeret i Struer, fortæller afdelingsdirektør Birthe Sand og fortsætter:

- Vi lægger stort vægt på at være lokale. Vi sætter en ære i, at vi kender vores kunder samtidig med, at vi er ordentlige, nærværende og jordnære. Det tror jeg, at kunderne sætter stor pris på, siger Birthe.

Samtidig med den store loyalitet blandt kunderne glæder Birthe sig over det gode kollega- og fællesskab blandt afdelingens nuværende 8 medarbejdere.

- Jeg er så heldig at have 7 rutinerede, dygtige og engagerede kolleger i afdelingen, som alle er meget kendt af kunderne. Det vidner om en afdeling, hvor god kemi og sammenhold er i højsædet. Det tror og håber jeg også, at kunderne kan mærke, når de kommer ind til os.   

Vind gavekort på 1.000 kr. til Handelsstandsforeningen i Struer

Vestjysk Bank i Struer ville gerne have fejret jubilæet med åbent hus, men da det desværre ikke er muligt pga. Corona restriktionerne, kan vores kunder i stedet deltage i en stor jubilæumskonkurrence og vinde et gavekort på 1.000 kr. Du deltager på https://bit.ly/3bVNmNy

For at støtte lokalt, har vi købt 10 gavekort af 1000 kr., som vi trækker lod om blandt alle deltagerne i vores konkurrence allerede på tirsdag den 16. marts.

Tilbage

keyboard_arrow_up