Nyheder

Bankdirektør i Vestjysk Bank går på pension

8. april 2022

Bankdirektør Torben Sørensen fratræder, da han ønsker at gå på pension. Bestyrelsen har besluttet, at hans opgaver skal fordeles på direktionens øvrige medlemmer, adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen og bankdirektør Michael N. Petersen. Samtidig udnævnes kreditdirektør Jens Krogfelt til underdirektør.

Efter en vellykket fusion mellem Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank ønsker bankdirektør Torben Sørensen at gå på pension. Torben Sørensen står til rådighed for banken til den 30. juni 2022.

Torben Sørensen siger:

- Den finansielle sektor har udviklet sig helt utrolig meget igennem de godt 40 år, jeg har været i sektoren. Det har været en fantastisk spændende rejse, senest med fusionen mellem Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank. Vi er godt i mål og mere til takket være en fantastisk holdindsats. I 2021 leverede Vestjysk Bank det bedste resultat nogensinde, og det glæder mig selvfølgelig. Jeg vil gerne takke mine kolleger for et godt samarbejde. Det har været en stor fornøjelse.

Bestyrelsesformand Kim Duus siger:

- Torben har både været en faglig kapacitet og vellidt leder og kollega. Han har sammen med den øvrige direktion løftet en vanskelig og omfangsrig opgave med fusionen af Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank. En proces, der har været meget vellykket, og krævet en stor indsats, ikke mindst fra Torbens side. Jeg og den øvrige bestyrelse har sat pris på samarbejdet med Torben, og ønsker ham alt det bedste fremover.

Kreditdirektør bliver underdirektør

Bestyrelsen har besluttet at fordele Torben Sørensens opgaver på direktionens øvrige medlemmer, administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen og bankdirektør Michael N. Petersen, der fremover vil udgøre direktionen i Vestjysk Bank.

Derudover udnævnes nuværende kreditdirektør Jens Krogfelt til underdirektør og får ansvar for det samlede kreditområde. Jens Krogfelt har været ansat i Vestjysk Bank siden 2011.

Yderligere oplysninger:
Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen på tlf. 96 63 21 04

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up