Nyheder

Billigst i test: Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler igen realkreditlån fra Totalkredit

24. august 2021

Forbrugerrådet Tænk Penge har igen sammenlignet priserne på realkreditlån og har fundet frem til, at lånet fra Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit stemplet ’Tænk Penge Anbefaler’. Det sker for anden gang i streg. Og det er netop lån fra Totalkredit, vi tilbyder i Vestjysk Bank.

Overvejer du at købe en ny bolig, bygge om, bygge nyt eller lægge dit lån om? Så er der penge at spare, hvis du vælger et lån fra Totalkredit, som er vores samarbejdspartner på realkreditområdet. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænk Penges nye undersøgelse, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark er blevet gået efter i sømmene. 

Ved at opstille otte forskellige lånescenarier har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i alle otte lånesituationer.

KundeKroner gør vores realkreditlån endnu billigere

Det er konceptet KundeKroner, som er afgørende for, at Totalkredit er billigst i testen. KundeKroner er en rabat på den bidragssats, du betaler, for at have et realkreditlån, og er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne. KundeKroner er på 0,15% af restgælden og er indtil videre gældende indtil udgangen af 2022. 

Læs hele testen
Læs mere om realkreditlån

Tilbage

keyboard_arrow_up