Nyheder

Co-hovedpartnerskabet fortsætter i Lemvig-Thyborøn Håndbold

11. januar 2021

De gode nyheder fortsætter i Lemvig-Thyborøn Håndbold, som har indgået en ny hovedpartneraftale med Sparinvest.

Sparinvest har været med som co-partner i Lemvig-Thyborøn Håndbold siden 2018, og er en partner som Vestjysk Bank via sit netværk har engageret i klubben.

Lemvig-Thyborøn Håndbold har med aftalen med Sparinvest samt den forbedrede og forlængede aftale med Vestjysk Bank sikret sig et særdeles godt økonomisk fundament i fremtiden.

- Vores hovedpartnerskab med Lemvig-Thyborøn Håndbold er godt og stærkt, og vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden, siger Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank. Vi har gennem de senere år overfor vores største sponsoraftaler sagt, at vi gerne ser, at vi er flere om at løfte i fællesskab og bakke op om, at det lokale område fortsat udvikler sig som et aktivt og attraktivt område at bo og arbejde i. Og her har vi via vores samarbejde med Sparinvest hjulpet med at finde en partner til Lemvig-Thyborøn Håndbold og glæder os over, at vi i de kommende år kan fortsætte co-partnerskabet med Sparinvest i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

- Vi tror på Lemvig-Thyborøn Håndbold, og derfor fortsætter vi det gode samarbejde, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør i Sparinvest.

I Sparinvest ønsker vi at bidrage til samfundsudviklingen og i samarbejde med de lokale pengeinstitutter, som vi samarbejder med, at støtte de lokale idrætsforeninger og klubber samt være med til at fremme de lokale kommuners mulighed for at skabe et trygt og attraktivt lokalsamfund at bo og arbejde i, siger Jørgen Søgaard-Andersen og fortsætter:

Lemvig-Thyborøn Håndbold er et af områdets store sportslige flagskibe og samlingspunkt for mange mennesker. Det er en klub med stærke rødder i lokalsamfundet, der med sine mange frivillige er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet i området. Lemvig-Thyborøn Håndbold er med til at skabe oplevelser, stolthed og engagement for de, der bor i kommunen, og det vil vi gerne være med til at bakke op om, siger Jørgen Søgaard-Andersen.

– Vi er meget stolte og glade for Sparinvests fortsatte tillid og engagement i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og at vi kan fortsætte vores hovedpartnerkonstellationen med Sparinvest og Vestjysk Bank. Det giver os ro i hverdagen, så vi kan fokusere på at fortsætte klubbens strategi og arbejde, siger Tommy Bomholt Gay, bestyrelsesformand i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Tilbage

keyboard_arrow_up