Nyheder

Flere muligheder med variabelt forrentede lån

7. marts 2017

Totalkredit har forbedret mulighederne for at justere løbetid og afdrag næsten som det passer ind i din økonomiske situation.

Har du behov for mere plads i økonomien i et par år? Eller vil du betale hurtigere af på dit realkreditlån, fordi et nyt job giver en højere løn? Det er nu muligt for kunder med Totalkredits variabelt forrentede lån, F-kort.

F-kort bliver mere fleksibelt

- Jeg er rigtig glad for, at vi sammen med Totalkredit kan give kunderne et bedre og mere fleksibelt lån. Med virkning fra 1. juli i år er det muligt at foretage ændringer hvert kvartal. På den måde kan man tilpasse afdragene på lånet, så de passer bedst muligt til ens drømme og behov, siger boligkonsulent i vestjyskBANK Carsten Lauridsen.

Juster løbetid og afdrag som det passer dig og din økonomi

Forbedringerne giver mulighed for løbende at ændre på:

  • om lånet skal være med eller uden afdrag (maks. 10 afdragsfrie år i alt) 
  • lånet løbetid, der både kan forkortes og forlænges (maks. 30 års løbetid i alt)

- Naturligvis skal vi sammen med kunden se på, om det kan hænge sammen økonomisk, men jeg tror, at det vil være attraktivt for mange kunder. Tænk at kunne justere på sit realkreditlån, som det passer ind i ens livssituation. Det er en fantastisk fleksibilitet, som jeg håber, kunderne vil tage godt imod, siger Carsten Lauridsen, der samtidig opfordrer kunderne til at tage fat i deres rådgiver, så de sammen kan se på mulighederne.

Eksempler på de nye muligheder

Her kan du se, hvordan de nye muligheder kan bruges:

  • Forkorte løbetiden nu, mens renterne er lave. Det betyder, at man får afdraget meget på sit lån og kan forlænge løbetiden igen, når renterne på et senere tidspunkt begynder at stige.
  • Renten er faldet, men man har ikke på nuværende tidspunkt behov for flere penge til dagligt forbrug, og kan i stedet indbetale ekstra på lånet.
  • Man har en lav belåning i sin ejendom og ønsker i stedet at bruge pengene på andre former for formueoptimering, fx pensionsopsparing.
  • Billånet er betalt ud, eller børnene er flyttet hjemmefra, så nu er der plads i budgettet. Aftale om ændringer kan ske hver termin og skal blot være aftalt to måneder forinden. Kontakt din rådgiver og se, om det kan være en mulighed for dig.

Aftale om ændringer kan ske hver termin og skal blot være aftalt to måneder forinden.

Kontakt din rådgiver og se, om det kan være en mulighed for dig.

Tilbage

keyboard_arrow_up