Nyheder

Forbrugerrådet Tænk anbefaler igen lån fra Totalkredit, når du skal købe sommerhus

16. maj 2022

Forbrugerrådet Tænk har endnu engang sammenlignet realkreditlån til sommerhus og konkluderer ligesom sidste gang, at Totalkredit tilbyder de billigste lån. Derfor tildeles Totalkredit – for anden gang i træk – stemplet ’Tænk Anbefaler’. Vi samarbejder med Totalkredit, så det er deres realkreditlån, du automatisk får, når du er kunde hos os.

Overvejer du at købe sommerhus? Så er der stadig penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit-lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænks nyeste test af realkreditlån, hvor de fire danske realkreditinstitutters lån til sommerhus igen er blevet gået efter i sømmene.

Forbrugerrådet Tænk har på baggrund af 27 forskellige lånesituationer undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet, mens du har lån hos dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i 25 ud af de 27 lånesituationer.

KundeKroner gør hele forskellen

Det er igen rabatten KundeKroner, der gør den helt store forskel. Når du låner via Totalkredit, får du nemlig rabat på bidragsbetalingen på dit lån. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne.

Læs mere om lån til sommerhus

Læs mere om realkreditlån

Læs mere om KundeKroner

 

Tilbage

keyboard_arrow_up