Nyheder

Giv dine medarbejdere de bedste muligheder

2. oktober 2018

Erhverv: Vestjysk Bank og nærpension har netop lanceret et nyt samarbejde, der betyder, at bankens erhvervskunder nu kan få en yderst attraktiv og konkurrencedygtig pensions- og forsikringsordning til virksomhedens ansatte.

Tilfredse og engagerede medarbejdere er en virksomheds største aktiv. Derfor har virksomhedsejere i disse år mere og mere fokus på at sikre medarbejderne bedst muligt – både mens de er erhvervsaktive, men også når de går på pension. Det kan vi i Vestjysk Bank nu hjælpe erhvervskunder og virksomhedsejere med.

Pension og forsikring er vigtige parametre i kampen om dygtige medarbejdere

- I Vestjysk Bank er vi glade for det nye værdiskabende samarbejde med nærpension, som giver vores erhvervskunder mulighed for at få nogle af markedets stærkeste forsikrings- og pensionsprodukter, udtaler koncept- og salgsdirektør Claus Lauenborg fra Vestjysk Bank og fortsætter:

- Kampen om at tiltrække og fastholde medarbejdere fylder meget for både større og mindre virksomheder. I bund og grund handler det om, at en lang række faktorer skal være på plads, så din virksomhed bliver oplevet som et attraktivt sted at arbejde. En af faktorerne er en stærk pensions- og forsikringsordning. Og det er vi glade for, at vi nu kan hjælpe vores erhvervskunder med, slutter Claus Lauenborg.  

Mange fordele for virksomheden og de ansatte

Som arbejdsgiver og virksomhedsejer vil du opnå en række klare fordele, når du vælger at oprette en firmapension gennem Vestjysk Bank og nærpension:

  • Du kan fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft ved at kunne tilbyde en meget attraktiv pensions- og forsikringsordning.
  • Du slipper for at bekymre dig om økonomien, hvis en medarbejder bliver langtidssygemeldt.
  • Du kan sikre stabilitet og undgå nedgang i produktionen og arbejdskraften, når du kan tilbyde dine medarbejdere en sundhedssikring, som sikrer hurtig behandling.

Vil du vide mere om, hvordan du og din virksomhed får glæde af vores nye samarbejde med nærpension, så kontakt din rådgiver og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Tilbage

keyboard_arrow_up