Nyheder

Glædelig jul og godt nytår

18. december 2020

Julen nærmer sig, og året lakker mod enden. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i 2020.

Vi er meget glade og taknemmelige for den loyalitet, vi bliver vist, og det gode samarbejde, vi har med vores kunder. Det vil vi også i fremtiden arbejde hårdt på at bibeholde og udbygge.

I 2020 har vi kunnet byde rekordmange nye kunder velkommen i banken – det er vi både stolte og ydmyge over. Året har været helt specielt på mange måder, men lige som hos alle andre vil coronapandemiens udbredelse, både internationalt og i vores eget "lille" land, nok være dét, der kommer til at præge vores minder om året, der snart er gået – på godt og ondt.

Der er ingen tvivl om, at udbredelsen af covid-19 har sat dybe spor i vores samfund med store konsekvenser for mange, både privatpersoner og virksomheder, ligesom vi har oplevet store rutsjeture på obligations- og aktiemarkederne. Men vi har også oplevet stor iver efter at hjælpe hinanden og stor kreativitet i hele samfundet i bestræbelserne på at være sammen på nye måder, når nu vi ikke har kunnet mødes, ligesom vi plejer.

For os i Vestjysk Bank har myndighedernes retningslinjer betydet, at vi har arbejdet hjemmefra det meste af året, og det vil vi fortsætte med indtil videre. Vi har heldigvis oplevet, at selvom vi arbejder hjemmefra, har vi stadig mulighed for at "mødes" med hinanden og med vores kunder via telefonen og de digitale kanaler, og vi har gjort os nogle værdifulde erfaringer.

I denne særlige tid har det været os magtpåliggende at bakke op om vores kunder og de lokalsamfund, som Vestjysk Bank og vores medarbejdere er en del af. Vi har haft særligt fokus på at hjælpe de kunder, virksomheder og samarbejdspartnere, der har stået i en vanskelig økonomisk situation som følge af coronapandemien, og vi har været meget opmærksomme på behovet for fleksible kredit- og lånemuligheder. Vi har også tilbudt vores samarbejdspartnere at betale vores sponsorater før tid for på den måde at understøtte de foreninger og lokale aktiviteter, som er så vigtige for vores lokalområde. Via konkurrencer på Facebook har vi udloddet gavekort indkøbt hos lokale restauranter og oplevelsessteder med det formål at give både kunder og lokale aktører gode oplevelser.

Og opbakningen til vores kunder og de lokalsamfund, vi er en integreret del af, vil fortsætte.

2021 bliver et spændende år

Nu står vi over for 2021, som bliver et særdeles spændende år for os i Vestjysk Bank. I november meldte vi ud, at vi ønsker at fusionere med Den Jyske Sparekasse. Det gør vi for at sikre, at vi også i fremtiden kan være en økonomisk stærk og lokalt forankret bank med rødder i Midt- og Vestjylland. Vi gør det med andre ord for at sikre, at vi også fremadrettet kan drive den bank, som vi oplever, vores kunder, virksomheder og samarbejdspartnere sætter pris på, med fokus på nærvær, gode relationer, personlig og kompetent rådgivning og gode produkter.

Jeg vil ønske dig og dine nære en rigtig glædelig og fredfyldt jul og sender alle gode ønsker for det nye år.

De bedste hilsner
Jan Ulsø Madsen
Adm. bankdirektør

Tilbage

keyboard_arrow_up