Nyheder

Håndtér betalinger mere effektivt i Netbank Erhverv

8. marts 2018

Med den nye funktion "Udbakke" til Netbank Erhverv, bliver det nu endnu nemmere at betale regninger og overføre penge i Netbank.

Håndtér betalinger mere effektivt i Netbank
Onsdag 14. marts bliver det nemmere at betale regninger og overføre penge i Netbank. Vi lancerer en ny funktion ’Udbakke’ til betalinger som erstatning for ’Kuverter’. Med ’Udbakke’ får du et hurtigt overblik over alle betalinger, og det bliver let at håndtere betalinger på tværs af kunder og konti.

Nye fordele til dig:

  • Alle betalinger har en status. Det betyder, at du hurtigt kan se, hvilke betalinger, du kan godkende og om betalingerne er godkendt, delvist godkendt eller mangler godkendelse.
  • Du kan godkende flere betalinger på én gang eller prioritere hvilke betalinger, der skal godkendes.
  • Forbedrede søge- og visningsmuligheder. En udvidet søgefunktion gør det let at filtrere og finde præcis de betalinger, du ønsker at behandle eller har behandlet.

NB! Ryd op i ubehandlede kuverter – inden 14. marts
Når den nye Udbakke kommer i Netbank onsdag 14. marts, kan du ikke længere oprette nye betalinger til Kuvert. Du kan dog stadig godkende tidligere oprettede kuverter og slette dem i en kort periode efterfølgende.

Hvis du har ubehandlede kuverter, anbefaler vi dig at rydde op i dem inden 14. marts. Sidste chance for at gøre noget ved ubehandlede kuverter er tirsdag 10. april. Herefter vil du alene kunne se ’Historiske kuverter’. Efter tirsdag 22. maj lukkes ’Kuverter’, og funktionen vil ikke længere kunne vælges i Netbank.

Se en kort introduktionsvideo til Udbakken

Tilbage

keyboard_arrow_up