Nyheder

Hanne Øhlenschlæger Schøtt har 25-års jubilæum

29. januar 2021

Den 1. februar 2021 er det 25 år siden, at Hanne Øhlenschlæger Schøtt blev ansat som kunderådgiver i Den Jyske Sparekasse, der netop er fusioneret med Vestjysk Bank.

I løbet af de 25 år har Hanne haft en bred vifte af forskellige jobfunktioner. Hun startede i Sdr. Omme filialen som rådgiver. Sidenhen blev hun souschef og dernæst filialchef. I 2014 kom Hanne til Grindsted som erhvervsrådgiver, mens hun sideløbende tog uddannelsen som formuerådgiver. Efterfølgende har hun arbejdet som formuerådgiver – først i Grindsted og siden 2019 i Billund filialen.

- Det har været 25 spændende år. Det er et privilegie, at jeg har fået lov til at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver. Fælles for alle årene har været, at jeg altid har haft rigtig gode kolleger. Det betyder meget, fortæller Hanne.

Privat er hun gift med Finn. Parret har tilsammen 4 børn og 8 børnebørn, som de nyder at tilbringe tid sammen med. Fritidsinteresserne er blandt andet koncerter, teateroplevelser og rejser, men indimellem bliver der også tid til at læse en god bog.

Tilbage

keyboard_arrow_up