Nyheder

Har du endnu ikke fået løn?

31. august 2018

Har du heller ikke fået løn her til morgen? Mange har fredag morgen ikke fået udbetalt løn, pension og SU på grund af et teknisk problem hos Nationalbanken.

Opdatering kl. 20.00: Både netbank og mobilbank kører nu stabilt igen.

Opdatering kl. 18.30: Vores IT-leverandør skriver nu, at langt de fleste overførsler nu er gennemført.
Et mindre antal overførsler til og fra BEC-pengeinstitutter vil desværre først gå ind på modtagerens konto i løbet af weekenden eller senest natten til mandag. Det drejer sig om såkaldte sammedagsoverførsler mellem forskellige pengeinstitutter, der er oprettet fredag i tidsrummet 04-12. Denne type overførsler bruges typisk ikke til lønudbetalinger, offentlige ydelser eller lignende. Straksoverførsler er ikke påvirket. Læs evt. mere her: https://www.bec.dk/driftsudfald/

Opdatering kl. 16.00: Vi forventer, at hovedparten af lønningerne vil gå ind i løbet af i dag, fredag - herunder SU, pension og lønningerne fra staten. Vi vil løbende holde jer opdateret på Facebook i løbet af weekenden, hvis der er nyt, men kan ikke besvare enkelt henvendelser. God weekend til alle trods alt.

Opdatering kl. 15:00: Vores IT-leverandør arbejder fortsat på højtryk for, at alle, der endnu ikke har fået løn, får det hurtigst muligt. Hvis du akut har brug for penge, skal du kontakte din rådgiver eller ringe til os på 96 63 20 00 inden fredag kl. 16.00.

---------

Problemet hos Nationalbanken er dog løst, og Nationalbanken forventer, at alle lønninger er overført i løbet af formiddagen, og derefter bliver tilgængelige på jeres konti.

Vores IT-leverandør, BEC, skriver, at forsinkelserne betyder, at der i øjeblikket kan være problemer med at komme på netbank og mobilbank for nogle, mens andre kan komme på uden problemer. Der arbejdes på højtryk for at løse problemet.

Vi beklager ulejligheden og giver en melding, så snart alt er normalt igen.

Du kan læse mere om det her https://bit.ly/2N5RPml

Tilbage

keyboard_arrow_up