Nyheder

Henrik Lykke ansat i en ny stilling som Private Banking direktør

9. januar 2018

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank.

- Vestjysk Bank er inde i en positiv udvikling og med sikringen af banken som en stærk bank i region Midtjylland, har vi nu endnu mere fokus på at organisere os efter kundernes behov. For at sikre den optimale rådgivning og servicering af kunder med specielle ønsker og behov har vi etableret en Private Banking afdeling med base i Herning og med Henrik Lykke som Private Banking direktør, fortæller adm. bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen.

Passioneret sportsmand

Henrik Lykke er uddannet indenfor banksektoren og var direktør i Alm Brand Bank i Esbjerg i perioden 2006-2015, hvor han tiltrådte jobbet som chef for Private Banking i Danske Bank Esbjerg.

- Noget af det der driver mig er at skabe udvikling og vækst, fortæller Henrik Lykke. – Hvis nogen siger, at noget ikke kan lade sig gøre er mit modtræk, at det ikke er bevist, før vi har prøvet. Det er nok kendetegnende for mig, at når jeg går ind i noget, gør jeg det 100 procent.

Det viser sig også på badmintonbanen. Henrik Lykke er en passioneret badmintonspiller og for halvandet år siden vandt han sølv i EM for veteraner. Udover indsatserne som aktiv spiller, er Henrik Lykke tilknyttet idrættens Hus i Brøndby, hvor han hos Badminton Danmark er valgt til formand for eliteudvalget for badmintonspillere over 35 år.

Vestjyske værdier

Henrik Lykke bor i Varde og er gift med Jane. Sammen har de børnene Frederik på 17 år og Mathilde på 14 år.

Med en opvækst i Varde fornægter de vestjyske rødder sig ikke. Henrik Lykke ved, at ingenting kommer af ingenting og kender værdien af et stærkt fællesskab og et godt netværk. – I kraft af mine forrige jobs og mit engagement i foreningslivet, har jeg et fantastisk netværk, som jeg værdsætter højt. Jeg kan lide at møde nye mennesker og konstaterer gang på gang, hvor vigtigt det er og hvor langt vi kan nå, når vi hjælper hinanden, fortæller Henrik Lykke.

Solidt fundament

- Vestjysk Bank er i en spændende udvikling, og jeg og medarbejderne i Private Banking afdelingen glæder os til at komme i gang med arbejdet for alvor. - Vestjysk Bank scorer højt på kundetilfredshedsmålinger og er senest kåret som ”Bedst i test” på bankpriser generelt af Forbrugerrådets medlemsblad ”Tænk”. Det viser, at vi står på et solidt og godt fundament, som vi kan udvikle sammen med eksisterende og nye kunder, udtaler Henrik Lykke.

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up