Nyheder

Kristian Rønn kan fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Hvide Sande

22. januar 2021

Erhvervsrådgiver, Kristian Rønn, kan mandag den 25. januar fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Hvide Sande.

Kristian er udlært i bankens afdeling i Hvide Sande, hvor han startede som elev. Han har siddet med mange forskellige opgaver og ansvarsområder indenfor både privat- og erhvervsområdet og har altid sat stor pris på at arbejde i en branche, som er i evig udvikling, og hvor der derved altid er nye og spændende udfordringer.

Det er dog især samarbejdet med kunder og kolleger, som har været afgørende for, at det nu er blevet til hele 25 år i Vestjysk Bank.

- Der er jo en grund til, at man bliver så mange år på samme arbejdsplads. For mig skyldes det primært mine fantastiske kolleger og et spændende samarbejde med erhvervskunderne, fortæller Kristian og uddyber:

- Jeg elsker Hvide Sande, og jeg synes, vi har et fantastisk område i konstant udvikling, hvilket jo er spændende at være en del af og bakke op om igennem mit job som erhvervsrådgiver. Og så er Hvide Sande jo også bare en skøn by at bo og arbejde i. Ikke mindst på grund af Vesterhavet og vores mulighed for vandsport. Tænk at være så heldig at have et af Danmarks bedste surfspots i baghaven. Det har betydet meget, smiler Kristian.

Det, som Kristian sætter størst pris på ved jobbet som rådgiver, er den personlige og nærværende kontakt.

- For mig er det bedste ved mit job at arbejde med rigtige mennesker. Det gælder både kollegaer og kunder. Jeg trives ved at se mennesker i øjnene og forfølge deres drømme. I banken arbejder vi og lever af andres succeser. Det gør det til en spændende og varieret hverdag. Samtidig har jeg nogle ufattelig gode kollegaer i afdelingen i Hvide Sande. De er blandt andet en af grundene til at jeg har været i banken i så lang tid. Vi kender hinanden rigtig godt og har en fælles teamånd, fortæller Kristian.

Med 25 år i branchen har Kristian oplevet den markante udvikling i banksektoren og set, hvor stærkt tingene kan ændre sig både internt og eksternt. Han er dog glad for, at den personlige og nærværende rådgivning stadig er det vigtigste, selvom verden generelt går stærkere og stærkere:

- Selv om banksektoren ændrer sig hele tiden, så handler det stadig om gode, langvarige kunderelationer, der bygger på fælles tillid. Så det helt basale med personlig kontakt og relationer mellem mennesker er heldigvis uændret, men indpakningen og produkterne er anderledes, slutter Kristian. 

Aktiv fritid

Kristian er født og opvokset i Hvide Sande, hvor han stadig bor. Han er gift med Susanne og sammen har de Maria på 13 år og Sarah på 15 år. Fritiden bruges gerne i naturen og især på surfbrættet, som Kristian bruger adskillige timer på. Udover at spejde efter de bedste bølger, holder Kristian også meget af fotografere, rejse og være sammen med familien og gode venner. 

Reception udskydes til senere på året

På grund af covid-19 fejres jubilæet i første omgang kun med morgenmad med kollegerne i afdelingen, men Kristian håber at kunne tage revanche med en reception senere på året.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up