Nyheder

Lokal profil bliver filialdirektør i Vestjysk Bank i Give

30. juli 2021

Martin Østergaard bliver ny filialdirektør i Vestjysk Bank i Give.

Et stort lokalt kendskab er en af de ting, der kendetegner Martin Østergaard, som er bosat i byen sammen med sin familie og meget engageret i fodboldklubben. Han har arbejdet i banken i 11 år og skal nu stå i spidsen for filialen i Give. 

Martin Østergaard er allerede et kendt ansigt i filialen, hvor han har været privatrådgiver og boligansvarlig siden 2017. Martin er udlært i Den Jyske Sparekasse (som fusionerede med Vestjysk Bank i januar) og har fra 2010 – 2017 arbejdet i filialerne i Vejle, Horsens og Ikast. Han afløser filialdirektør Brian Kjeldberg, der er blevet udnævnt til privatkundechef i Billund filialen.

Lokalt engagement er vigtigt

Der er ingen tvivl om, at Give betyder meget for Martin Østergaard, som både er født og opvokset i byen. Næsten siden han lærte at gå, har han driblet rundt på grønsværen i Give Fremad, og i snart 17 år har han spillet på klubbens 1. hold – i alt 375 kampe er det blevet til indtil videre. Derudover er han kasserer i klubben og har været medlem af bestyrelsen ad flere omgange.

- Jeg synes virkelig, at Give er en dejlig by, som har så meget at byde på, og vi er inde i en god udvikling. Derfor er jeg også meget glad for, at vi i banken kan være med til at støtte op om denne udvikling gennem vores lokale forankring og engagement i Give og omegn. At vi står sammen som erhvervsliv og bakker op om byen er utrolig vigtigt – og det synes jeg, at byens virksomheder er rigtig gode til, fortæller Martin Østergaard.

Privat bor han sammen med kæresten Tina og deres datter Neel på 2 år.

Invitation til reception

I forbindelse med udnævnelsen af Martin inviterer vi kunder og forretningsforbindelser, venner og kolleger til åbent hus i bankens lokaler i Give, fredag den 13. august fra kl. 14 til 16. Arrangementet kræver ikke tilmelding. 

Vi glæder os til at se jer. 

Tilbage

keyboard_arrow_up