Nyheder

Lokal profil bliver filialdirektør i Vestjysk Bank i Vejle

6. september 2021

55-årige Henrik Nygaard er ansat som filialdirektør i Vejle, hvor han selv bor og er aktiv i det lokale foreningsliv. Han har solid erfaring fra den finansielle sektor og kommer senest fra en stilling som afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse. Nu ser han frem til at være lokalt engageret i jobbet.

Smilet er stort hos Henrik Nygaard, som netop er startet som filialdirektør i Vestjysk Bank, der holder til i Toldkammeret på havnen i Vejle. Han glæder sig over, at han nu står i spidsen for 12 dygtige medarbejdere, der i dag har en stor portefølje af gode og trofaste privatkunder.

”Vi har rigtig godt fat i privatkunderne i Vejle, så nu er vi klar til at tage fat på erhvervskunderne også. Vestjysk Bank er en stærk lokalbank, som er handlekraftig, kompetent og nærværende i relationen til kunderne. Det er nøjagtig, hvad mange erhvervskunder har brug for,” fortæller Henrik Nygaard, der selv bor i Vejle og derfor glæder sig til at skabe kontakt til både erhvervs- og privatkunder på egen hjemmebane.

Aktiv fritid

I fritiden er Henrik bestyrelsesformand på Vesterlund Efterskole. Derudover er han en alsidig idrætsudøver.

”Jeg har altid været aktiv og involveret i foreningslivet. Jeg har tidligere været en del af Vinding SF, både som instruktør og leder. I dag er jeg en del af ”tonserne”, der udover at være et motionsgymnastikhold, også er et netværk, der blandt andet løber og cykler sammen. Motion giver mig energi og overskud til et aktivt arbejdsliv,” fortæller Henrik Nygaard.

Yderligere oplysninger: 
Filialdirektør Henrik Nygaard, tlf. 76 65 52 61

Tilbage

keyboard_arrow_up