Nyheder

Mærk din økonomi med etiketter

2. august 2017

Nu kan du sætte personlige etiketter på dine posteringer i Netbank - både til private og erhvervskunder.

Etiketter i Netbank giver dig mulighed for at sætte et eller flere personlige nøgleord eller tags på dine posteringer. Har du fx købt nye sandaler på din ferie i Frankrig, kan du i Netbank sætte etiketterne 'Ferie', 'Sko' og 'Frankrig' på posteringen.

Løsningen kan anvendes både af private og erhvervskunder.

Et styringsredskab for erhvervskunder
Som erhvervskunde får du med etiketter et redskab til at styre fx udlæg, opgaver og mindre projekter. Sæt fx samme etiket på alle indtægter og udgifter i forbindelse med en opgave og få et hurtigt overblik over opgavens nettoudgift eller –indtægt.

Det bliver også lettere at søge mere præcist efter specifikke posteringer. 

Personlige etiketter giver overblik
Med personlige etiketter får du et overblik over, hvad du samlet har brugt på fx ferien, brylluppet eller julen. 

Har du sat personlige etiketter på dine posteringer, kan du fx søge på posteringer i Netbank med etiketten ’Ferie’ og få et samlet overblik over, hvad du har brugt på ferier. Og vil du vide specifikt, hvad du har fx brugt på ferien til Frankrig, kan du søge etiketter med ’Frankrig’ og ’Ferie’ i Netbank, hvorefter du får et overblik over dine udgifter på ferien i Frankrig.

Vi samler alle dine etiketter i ét oversigtsbillede, så du hurtigt får et overblik over, hvor mange gange en etiket er anvendt samt summen af posteringerne med en given etiket.

Etiketter giver nye muligheder i Forbrugsoverblik
Har du sat etiketter på dine posteringer, åbner der sig nye muligheder i Forbrugsoverblik i Netbank. Du kan få en detaljeret grafisk præsentation af, hvad du har brugt på din ferie i Frankrig. Det er muligt at se, hvordan udgifterne fordeler sig inden for forbrugskategorierne, så du kan se, hvad du har brugt på fx brændstof, restaurantbesøg og underholdning.

Tilbage

keyboard_arrow_up