Nyheder

MobilePay lancerer ny digital fælleskasse

20. november 2018

Nu bliver det lettere at holde styr på klassekasser, madklubkasser, bødekasser og andre fælleskasser. MobilePay Box hedder den nye løsning.

Hvis du står for økonomien i din datters klassekasse eller fodboldholdets bødekasse, ved du, at det kan være besværligt. Pengene blandes let sammen med din private økonomi og skal redes ud igen.

Det problem løser MobilePay med det nye produkt MobilePay Box. MobilePay Box er et nyt univers i MobilePay appen, hvor enhver bruger på under et minut kan oprette en fælleskasse. Når pengene skal bruges, kan du nemt overføre dem ved enten at handle i en butik, som modtager betalinger via MobilePay, overføre til en anden bruger eller overføre til en bankkonto.

Oprettelsen er gratis – gebyr på indbetalinger fra nytår

Den nye løsning er gratis at oprette. Du kan oprette op til tre bokse. Kun én person kan administrere den oprettede Box, og der kan maximalt indbetales 15.000 kr. pr. kalenderår.

Fra starten er brugen af MobilePay Box gratis, men fra nytår vil der være et gebyr på 15 kr., hvis en MobilePay Box når 1.000 kr. i indbetalt sum, og derefter igen for hver 1.000 kr.

Tilbage

keyboard_arrow_up