Nyheder

Ny afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Herning

2. februar 2018

Jørgen Nissen, 50 år er pr. 1. februar ansat som ny afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Herning.

Der er livlig aktivitet på de respektive etager i Vestjysk Bank huset i Herning. Første og anden sal er hjemsted for afdelinger, der varetager hver deres område for hele banken. Det drejer sig om afdelingen for Storkunder Erhverv, der holder til på 2. sal og Private Banking afdelingen og bankens kundeservice har hjemme på 1. sal.

I stueetagen finder man selve Vestjysk Bank Herning afdeling, som rådgiver både erhvervs- og privatkunder.

- Herning ligger centralt i bankens markedsområde, og derfor vil vi gerne samle også nogle af vores centrale funktioner her. Vi har pt. i alt godt 45 medarbejdere ansat i Vestjysk Bank huset på Dalgasgade og med ansættelsen af Jørgen Nissen som ny afdelingsdirektør for Herning afdelingen, har vi nu alle afdelinger på plads, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank.

Et solidt grundlag giver nye muligheder

Jørgen Nissen kommer med en solid mængde kundevendt finanserfaring i bagagen. Senest som filialchef i Sydbank og før det som Centerdirektør i Nykredit.

- Herning har et slogan der lyder: ’Her er alle muligheder åbne’. Det rammer meget godt, det jeg står for, siger Jørgen Nissen. – Det handler om at se muligheder fremfor begrænsninger og med det solide kapitalgrundlag som Vestjysk Bank nu står på, og kåringer for såvel høj kundetilfredshed som fair priser, er der virkelig noget at bygge videre på.

- Jeg synes, at Vestjysk Bank er i en spændende og positiv udvikling og jeg vil gerne, sammen med mine medarbejdere være kendt for at være banken, der gør en synlig forskel, udtaler Jørgen Nissen.

Løfter i flok

- Jeg bliver motiveret af at sætte mål og nå dem. Det gælder både på arbejdet og privat. Jeg har meldt mig under løbefanerne, og jeg nyder at snøre løbeskoene minimum 4 gange om ugen og til stadighed udfordre mig selv. Arbejdsmæssigt er det vigtigt for mig, at vi løfter i flok og at alle i teamet kender vores fælles mål. Resultaterne bliver bedst, når vi kan sparre med og hjælpe hinanden. Det gælder både i sport og på job, smiler Jørgen Nissen.

Aktiv fritid

Jørgen Nissen bor i Lind og er gift med Birgitte, og sammen har de 2 børn på 18 og 24 år.

- Motion er vigtig for mig, ligesom pleje af familie og netværk, og når tiden tillader det, forener jeg gerne alle tre områder via spændende ferieoplevelser, fortæller Jørgen Nissen.

 

For yderligere information kontakt afdelingsdirektør Jørgen Nissen, tlf.: 58937145

Tilbage

keyboard_arrow_up