Nyheder

Ny afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Viborg

20. februar 2019

Erik Nejrup Kjærside er pr. 20. februar 2019 ansat som afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Viborg. Han kommer fra en stilling som erhvervskundechef i bankens Storkundeafdeling.

Erik startede sin karriere i Vinderup Bank og blev i 2011 ansat i Vestjysk Banks erhvervsafdeling i Holstebro, først som rådgiver og senere som chef for erhvervsafdelingen. Da Vestjysk Bank i 2017 oprettede en central storkundeafdeling i Herning, fulgte Erik med - sammen med en række storkunder – og fortsatte som erhvervskundechef i Storkunder Erhverv. 

- Jeg har haft mange spændende og udfordrende opgaver i mit tidligere arbejde, og jeg har altid været meget glad for arbejdet, mine kolleger og kunderne. Jeg glæder mig dog over de nye udfordringer og til at lære alle kunderne og erhvervslivet i Viborg at kende. Viborg er en stærk by med stolte traditioner og en by i en spændende udvikling, så jeg ser frem til at blive en del af denne udvikling og bankens ansigt udadtil i byen, fortæller en glad og smilende Erik Nejrup Kjærside. 

- Det er et dygtigt og engageret hold, jeg overtager ansvaret for i Viborg, og jeg glæder mig til at lære dem meget bedre at kende og til at være med til at understøtte afdelingens positive udvikling, så vi kan byde velkommen til endnu flere kunder.

Ny fremtid i Viborg

Erik Nejrup Kjærside er født og opvokset i Bøvlingbjerg ved Lemvig.
Han bor i dag i Holstebro med sin kone Lykke Kejlberg Kjærside, hunden Bailey og halvdelen af tiden sine tre drenge på 11, 13 og 15 år, men på grund af det nye job flytter familien snart til Viborg.

- Vi glæder os meget til at lære Viborg bedre at kende og har fundet et dejligt hus i midtbyen, som vi flytter ind i til sommer, fortæller Erik og påpeger, at han synes, det er afgørende, at man bor lokalt, hvis man ønsker at skabe langvarige relationer i erhvervslivet.

- Heldigvis bakker min kone, Lykke, 100% op om beslutningen, og hun glæder sig lige så meget som mig til at springe ud i den store beslutning, det er, når man på en og samme tid skal skabe sig et nyt fagligt og privat netværk, smiler Erik.

I fritiden er Erik som person meget engageret og initiativrig og har blandt andet været drivkraften bag oprettelsen af Holstebro Morgen Rotary Klub, og i sin tid også været med til at oprette Holstebro Rotaract Klub. I øjeblikket er han valgt som præsident i Holstebro Morgen Rotary Klub. Derudover bruges fritiden om sommeren på golfbanen, hvilket han nyder sammen med sin kone.

- Jeg er meget glad for arbejdet og oplevelserne i Rotary og nyder at mødes med en række beslutningskraftige lokale erhvervsfolk til interessante foredrag og virksomhedsbesøg, fortæller Erik og tilføjer, at han glæder sig til at undersøge mulighederne i Viborg og få skabt sig et nyt netværk og få besøgt nogle nye golfbaner.

Udover Rotary har Erik tidligere været frivillig i både den lokale fodboldklub, forældrebestyrelser og forældreråd.

- Jeg har tre drenge, og det har altid været vigtigt for mig at engagere mig i de ting, der betyder noget for dem. Og så må jeg jo nok indrømme, at jeg har svært ved at sidde stille, og efterhånden som drengene bliver større, bruges de frivillige kræfter i større grad på de ting, der også giver mening for en selv, slutter Erik Nejrup Kjærside. 

Invitation til reception

Der afholdes reception i bankens lokaler, St. Sct. Peder Stræde 4, 8800 Viborg, torsdag den 21. marts kl. 14-16. Alle er velkommen. Se mere her
For yderligere spørgsmål kontakt afdelingsdirektør Erik Nejrup Kjærside på enk@vestjyskbank.dk eller mobil  61 56 06 08.  

 

Tilbage

keyboard_arrow_up