Nyheder

Ny filialdirektør og nyt team klar i Ølgod

1. december 2021

I dag starter et nyt team af privatrådgivere i Vestjysk Banks filial i Ølgod. Daniel Løgager Elsborg er ansat som ny filialdirektør. Han har tidligere været privatkundechef i Vestjysk Bank i Esbjerg, så han kender banken og glæder sig til at byde både privat- og erhvervskunderne i Ølgod velkommen.

Nøglen til Vestjysk Banks filial i Ølgod bliver i dag overdraget til Daniel Løgager Elsborg, der er ansat som ny filialdirektør. I en periode har filialen været bemandet midlertidigt af privatrådgivere fra bankens nærliggende filialer, men nu er det nye, faste team på plads.

Foruden Daniel Løgager Elsborg starter Anders Machon som privatrådgiver og Gitte Husted Jensen som servicerådgiver pr. 1. december.

- Vi oplever stigende interesse, både fra privat- og erhvervskunder, hvilket er meget glædeligt. Og filialen i Ølgod er ingen undtagelse. Derfor er jeg glad for, at vi nu igen kan stille stærkt op, så nye og eksisterende kunder kan få den bedste rådgivning, fortæller adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

Han glæder sig desuden over, at rekrutteringen er sket internt i Vestjysk Bank:

- Det nye hold kan allerede fra dag ét have fuldt fokus på kunderne, fordi de i forvejen kender vores systemer og produkter. Det er et yngre privatkundeteam fuld af engagement og gå-på-mod, så sammen med de kendte erhvervsrådgivere i filialen er jeg sikker på, at det bliver rigtig godt.

Vestjysk Bank i Ølgod vil fortsat være byens bank og opfordrer til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe.

Yderligere oplysninger:
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 9663 2104

 

Tilbage

keyboard_arrow_up