Nyheder

Ny landbrugsdirektør i Vestjysk Bank

9. oktober 2017

Johannes Elbæk, 56 år er pr. 9. oktober ansat som landbrugsdirektør i Vestjysk Bank, med placering i bankens Landbrugscenter i Holstebro.

Johannes Elbæk afløser Palle Hoffmann, der tiltræder som ny afdelingsdirektør for Vestjysk Bank Holstebro.

- Vestjysk Bank har ved salget af statens aktier fået kapitalplanen på plads, og dermed sikring af banken som en stærk regionalbank i det jyske og Vestjysk Bank kan nu fokusere på den langsigtede udvikling af banken. Vi er i den forbindelse meget stolte af, at vi kan tiltrække en så erfaren kompetence som Johannes Elbæk, udtaler Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank.

Solid erfaring

- Jeg har beskæftiget mig med landbrug og rådgivning gennem efterhånden mange år. Det har givet mig et rigtig godt kendskab til og indblik i erhvervet. Jeg ser meget frem til samarbejdet med landmændene igen. Det er et spændende erhverv i evig udvikling, og med udfordringer og forandringer som en naturlig del af dagligdagen, siger Johannes Elbæk.

- Landbrug er i dag ofte store virksomheder, som bliver mere og mere professionaliserede, og det stiller også større krav til os som bank. Vestjysk Bank vil landbruget og det afspejler sig også ved, at banken har samlet landbrugskompetencerne i én afdeling, så vi hele tiden kan sparre med hinanden og udvikle os sammen, til gavn for både vores kunder og banken, understreger Johannes Elbæk.

Jeg glæder mig til at blive en del af dagligdagen sammen med de 19 meget kompetente medarbejdere i Vestjysk Banks Landbrugscenter.

Johannes Elbæk kommer fra en stilling som adm. direktør i Heden & Fjorden I/S, med placering i Holstebro og Herning, hvor han, i forbindelse med en fusion med Jysk Landbrugsrådgivning til rådgivningsselskabet SAGRO fratrådte. Før tiltrædelsen hos Heden & Fjorden var han direktør i Hedens Agrorådgivning I/S i Herning. Johannes Elbæk er cand. agro og civiløkonom HD(R).

Aktiv fritid

Når Johannes Elbæk ikke arbejder, nyder han tiden sammen med familien. Han bor i Ikast og er gift med Gudrun, og sammen har de 3 børn på 14, 19 og 21 år. Johannes Elbæk har desuden nogle bestyrelsesposter og deltager endvidere i flere netværk. Når tiden tillader det, nyder han at koble fra med en jagttur i naturen.

For yderligere oplysninger kontakt Landbrugsdirektør Johannes Elbæk, tlf. 24669310.

Tilbage

keyboard_arrow_up