Nyheder

Ny netbank skal give bedre brugeroplevelse

11. december 2018

Nu kan du som privatkunde opleve og teste den første version af en nydesignet netbank, som vil give dig en ny og forbedret brugeroplevelse på både mobil, tablet og computer.

I udviklingen af vores nye netbank har vi prioriteret at ændre designet på de vigtigste funktioner, som bruges til daglig, så du f.eks. kan se kontooversigt, se posteringer, lave overførsler, betale regninger og få informationer om dine kort og dine boliglån.

Har du brug for funktioner som pension og investering, skal du fortsat logge på den gamle netbank. Disse funktioner vil blive udviklet til det nye design løbende.

Prøv den nye netbank – og hjælp os med at udvikle og gøre den bedre

Du vælger selv, om du vil logge på den nye eller den gamle netbank. Der ligger et link til den nye netbank under den nuværende netbank.

Du kan også logge dig på den nye netbank her

Vi har brug for input og feedback til at gøre den nye netbank bedre, så giv den stjerner og uddyb meget gerne med dine forslag og kommentarer. Du finder feedback-feltet på forsiden af den nye netbank.

Mobilbanken får også nyt design

Samtidig med lanceringen af den nye netbank, opdaterer vi vores mobilbank app, så udseendet i netbank og mobilbank bliver ens. Der er ingen ændringer i funktionerne i mobilbank pt.  Du kan hente opdateringen i App Store og Google Play fra onsdag den 12. december.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up