Nyheder

Ny partner på hjemmebanetrøjen i FC Midtjylland

23. juni 2022

FC Midtjylland får ny bank på fronten af spillertrøjen. Vestjysk Bank, der har hovedsæde i Herning, overtager eksponeringen fra Arbejdernes Landsbank, når FC Midtjylland i den kommende sæson spiller sine hjemmekampe i 3F Superliga.

FC Midtjylland har indgået aftale med Arbejdernes Landsbank om, at Vestjysk Bank fra den kommende sæson bliver eksponeret på maven af FC Midtjyllands sorte hjemmebanetrøjer. Det betyder, at FC Midtjylland i den kommende sæson får en lokal bank med hovedsæde i Herning på fronten af spillertrøjerne, når der spilles hjemmekampe i Herning.

Arbejdernes Landsbank er i forvejen hovedaktionær i Vestjysk Bank, og hovedsponsoraftalen bliver dermed i koncernen.

Peter Froulund, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, udtaler:

- Vi har fra allerførste dag i samarbejdet kunne konstatere, hvilken stor positiv effekt det giver at arbejde sammen med FC Midtjylland. Når vi ser på markedet, giver det bedst mening, at Vestjysk Bank står stærkt eksponeret, når FCM spiller hjemme. Arbejdernes Landsbank vil fortsat stå stærkt i regionen og i resten af landet, når FC Midtjylland spiller på udebane.

Det nye samarbejde træder i kraft efter to sæsoner med Arbejdernes Landsbank eksponeret på fronten af alle spillertrøjer i FC Midtjylland. I løbet af disse to sæsoner – trods Covid-19-udfordringer – har Arbejdernes Landsbank indfriet opsatte målsætninger indenfor kendskab, præference og konvertering af nye kunder.

- Det er, og har altid været, vigtigt for FC Midtjylland at indgå i konstruktive partnerskaber. Nu får vi Vestjysk Bank tættere på os, og det glæder vi os til. Vi bevarer samtidig forbindelsen til Arbejdernes Landsbank, som vi har haft et fremragende samarbejde med. Det giver god mening at have en stærk lokal bank på trøjen, når vi er på hjemmebanen i Herning, og vi ser frem til at styrke samarbejdet med Vestjysk Bank og deres kunder, fortæller Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Vestjysk Bank er kendt som en stærk regional bank og partnerskabet giver et stærkt afsæt for lokalt samarbejde og aktivering. FC Midtjyllands nye trøjesponsor er solidt plantet i regionen med filialer, der breder sig fra Ringkøbing og Lemvig i vest til Aarhus og Randers i øst.

Arbejdernes Landsbank vil fortsat pryde FC Midtjyllands spillertrøjer på udebane i 3F Superliga og i klubbens europæiske kampe. Hovedsponsoraftalen mellem FC Midtjylland og Arbejdernes Landsbank løber til sommeren 2024.

Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank, siger:

- FC Midtjylland er midt- og vestjydernes fodboldklub, og i Vestjysk Bank er vi midt- og vestjydernes bank, så på den måde passer vi perfekt til hinanden. FC Midtjylland skaber fantastiske resultater og ligger i toppen af dansk fodbold. Og med et Vestjysk Bank-logo på trøjen af ulvene, får vi i Vestjysk Bank en enorm eksponering – både på MCH Arena og på TV. Derfor er vi glade for, at vi sammen med Arbejdernes Landsbank kan indgå denne aftale med FC Midtjylland og ser frem til at tilbyde vores kunder gode oplevelser i samarbejde med FC Midtjylland.

Yderligere oplysninger:
Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen på tlf. 96 63 21 04

Tilbage

keyboard_arrow_up