Nyheder

Nyt investeringsoverblik i netbank giver hurtigt overblik over investeringer

13. marts 2019

Vi har lanceret et nyt og brugervenligt investeringsoverblik i vores nye netbank, som giver et hurtigt visuelt overblik over beholdninger, afkast og bevægelser.

Hurtigt og intuitivt overblik over de mest brugte funktioner til investering

For at gøre det let og overskueligt at få et overblik og udføre de mest relevante funktioner inden for investering, er de mest brugte funktioner samlet i et visuelt overblik. Det nye investeringsoverblik giver hurtig og let adgang til de funktioner, som bliver brugt mest fx overblik over beholdninger, afkast og bevægelser. Det er let og enkelt at se, hvordan investeringen har udviklet sig over tid.

Responsiv design tilpasser investeringsoverblikket til skærmen

Investeringsoverblikket er udviklet i responsivt design som resten af vores nye netbank. Det vil sige, at indholdet bliver tilpasset skærmen, uanset om du logger på med mobil, tablet eller computer. Det gør det lettere at se indhold og mere brugervenligt at navigere i netbank fra en browser på mobiltelefon eller tablet.

Den nye netbank bliver udviklet løbende

I udviklingen af investeringsoverblikket i den nye netbank, har vi prioriteret at ændre designet på de vigtigste funktioner, som bruges på daglig basis. Der vil derfor stadig være funktionalitet med gammelt design. Der bliver løbende udviklet nye relevante funktioner i nyt design. 

Tilbage

keyboard_arrow_up