Nyheder

Pengeautomat i Harboøre nedlægges

8. februar 2017

Stigende brug af betalingskort og færre kontante hævninger i Vestjysk Banks pengeautomater sammenkoblet med sikkerhedsmæssige hensyn betyder, at pengeautomaten i Harboøre lukker 15. marts 2017.

- Kundernes behov for og brug af pengeautomater har ændret sig markant i løbet af de senere år. Anvendelsen af automaten er blevet reduceret med over 60 % de seneste to år – og det er i den forbindelse værd at bemærke, at dette er sket i en periode, hvor vi har fået en del flere kunder i Harboøre, siger Henrik Klejnstrup Sørensen, afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Lemvig.

Banken har meget stor fokus på de sikkerhedsmæssige aspekter omkring pengeautomaterne.

- Det gælder både for brugerne af vores pengeautomater, for vores medarbejdere, som servicerer automaterne, og sidst med ikke mindst er vi selvfølgelig også opmærksomme på øvrige risici de steder, hvor vores pengeautomater er placeret ”ude i byen”. Vi har set flere gassprængninger af automater på det seneste, og også med det in mente har vi besluttet at lukke automaten i Harboøre, uddyber Henrik Klejnstrup Sørensen.

- I forbindelse med vores beslutning har vi haft en snak med uddeler i Dagli´ Brugsen i Harboøre Amy H. Mikkelsen og Jesper Holm, halinspektør i Harboøre Centeret, og vi er selvfølgelig glade for, at der er forståelse for vores beslutning, og at Dagli´ Brugsen vil medvirke til, at der også for vores kunder stadig er mulighed for at hæve lidt kontanter, understreger Henrik Klejnstrup Sørensen. Amy H. Mikkelsen – uddeler i Dagli´Brugsen supplerer:

- Vi vil gerne udbetale lidt ekstra penge, hvis kassebeholdningen er til det. Man må dog forvente, at større hævninger skal ske i bankens øvrige pengeautomater i eksempelvis Thyborøn eller Lemvig.

Lokal opbakning

Selvom vestjyskBANK lukker pengeautomaten, vil den fortsat bakke op om byen.

- Vi synes, at det er en helt naturlig del af vores virksomhed at bakke lokalt op og fortsat bidrage til et aktivt lokalsamfund. Derfor er vi løbende i dialog med interessenter i byen, hvor vi kan være med til at gøre en forskel, siger Henrik Klejnstrup Sørensen.

Jesper Holm er glad for tilkendegivelsen om fortsat lokal opbakning.

- Det betyder meget for os, at banken fortsat involverer sig lokalt. Det er vi glade for, siger Jesper Holm.

For yderligere informationer kontakt afdelingsdirektør Henrik Klejnstrup Sørensen på tlf. 96 63 23 55 eller mail hks@vestjyskbank.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up