Nyheder

Sig farvel til dit oliefyr

12. januar 2021

Få et tilskud af Totalkredit på 10.000 kr. til udskiftning af dit oliefyr.

Totalkredit giver lige nu et økonomisk tilskud på 10.000 kr., når du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe. Det gør de, fordi energiforbrug i bygninger udgør 40% af Danmarks samlede CO2-forbrug, og at udskifte oliefyret med en varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet.

Ud over tilskuddet på 10.000 kr. fra Totalkredit kan du også søge om tilskud fra staten, hvor du kan få mellem 22.000-45.000 kr. På den måde bliver det endnu billigere for dig at sige farvel til oliefyret. Læs mere om tilskuddet fra staten her.

Betingelser og vilkår

Det er vigtigt, at du har modtaget et gyldigt værdibevis fra Totalkredit af din rådgiver, inden du laver en aftale med en installatør om udskiftning.

Desuden skal følgende betingelser være opfyldt for at få tilskuddet:

  • Du skal være privatkunde og have et Totalkredit-lån i ejendommen
  • Din ejendom skal være en ejerbolig (ikke fritidsbolig) og ligge i et område uden mulighed for fjernvarme. Dette kan du tjekke på grønfjernvarme.nu eller spørge din kommune om.
  • Oliefyret skal udskiftes til en varmepumpe (luft-til-vand eller jordvarme) med energimærke A++ eller bedre. Arbejdet skal udføres af en virksomhed (dvs. ikke ”gør-det-selv”)
  • Kopi af fakturaen, hvor det udførte arbejde er beskrevet, skal sendes til din rådgiver senest 6 måneder fra værdibevisets udstedelse.

Totalkredit giver 10.000 kr. i tilskud til de første 3.000 Totalkredit-kunder, som ansøger om et værdibevis og opfylder forudsætningerne for at få tilskud.

Læs øvrige vilkår og betingelser her.
Prøv vores energiberegner her.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up