Nyheder

Slut med negative indlånsrenter for privatkunder i Vestjysk Bank

22. juli 2022

Pr. 1. august er de negative indlånsrenter for privatkunder i Vestjysk Bank fortid. Banken har som følge af Nationalbankens rentestigning på 0,5 pct. til -0,1 pct. besluttet at hæve renten yderligere, så indlånsrenten for privatkunder er 0,00 pct.

Privatkunder med mere end 100.000 kroner på kontoen undgår fra den 1. august de negative indlånsrenter. Vestjysk Bank hæver nemlig renten til 0 for privatkunder.

- Jeg er utrolig glad for, at vi i Vestjysk Bank nu letter vores privatkunder for de negative indlånsrenter. Det har været nogle usædvanlige år for vores privatkunder, og det er derfor glædeligt, at vi nu siger farvel til de negative indlånsrenter, siger adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, og han fortsætter:

- Vi ved, at negative renter har betydet noget for mange privatkunder. Det har været nærmest naturstridigt for mange kunder, at de skulle betale for at have penge i banken. Vi har hele vejen igennem haft en god dialog med vores kunder og rådgivet dem bedst muligt. Men nu er de negative renter heldigvis snart fortid, og det er jeg som bankmand glad for. 

For bankens erhvervskunder følger Vestjysk Bank Nationalbankens forhøjelse på de 0,5 pct. 

For yderligere oplysninger:

Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen på tlf. 96 63 21 04

Tilbage

keyboard_arrow_up