Nyheder

Vestjysk Bank afholder elektronisk generalforsamling

26. februar 2021

Vestjysk Bank inviterer til den årlige, ordinære generalforsamling mandag den 22. marts 2021 kl. 15.

Vestjysk Bank har netop inviteret til den årlige, ordinære generalforsamling mandag den 22. marts 2021 kl. 15. Grundet regeringens coronarestriktioner afholdes generalforsamlingen fuldt ud elektronisk.

"Vi havde allerhelst set, at vi kunne afholde vores generalforsamling fysisk denne gang, da det har stor værdi for os at møde vores aktionærer ansigt til ansigt. Men det tillader coronarestriktionerne desværre ikke lige nu, og det retter vi os naturligvis efter," udtaler Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank.

Selvom generalforsamlingen bliver elektronisk, vil der være mulighed for, at aktionærerne kan stille spørgsmål og komme med indlæg.

"Vi har rigtig gode erfaringer fra sidst, hvor vi også måtte afholde vores generalforsamling virtuelt. Det er en ny måde at gøre tingene på, og det skal vi selvfølgelig alle sammen lige vænne os til. Men alt i alt fungerede det," fortæller Jan Ulsø Madsen, og fortsætter:

"Desværre betyder coronarestriktionerne også, at vi heller ikke i år kan holde vores aktionærmøder, som vi plejer. Dem vil vi komme til at savne, for det er en god anledning til at mødes på lidt mere uformel vis til en snak om rigets tilstand. Vi håber, at vi næste år er tilbage til noget, der minder om normale tilstande."

Tilmelding til Vestjysk Banks generalforsamling kan ske her eller via VP Securities.

Yderligere oplysninger:
Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up