Nyheder

Vestjysk Bank ansætter underdirektør for at styrke kundefokus yderligere

3. november 2022

Anne-Kathrine Primdahl starter den 2. januar 2023 som underdirektør i Vestjysk Bank. Hun kommer fra en stilling som områdedirektør i Nordea Business Banking Danmark.

Vestjysk Bank har ansat 35-årige Anne-Kathrine Primdahl som underdirektør for bankens forretningsområde. Hun skal være med til at styrke fokus yderligere på kunderne i bankens 26 filialer og kundeservice.

”Jeg er først og fremmest utrolig glad og ydmyg over, at jeg nu skal være en del af Vestjysk Bank. Vestjysk Bank oplever fremgang og viser stærke resultater, samtidig med at banken er tæt på kunder og lokalsamfund. Mit fokus bliver at gøre endnu mere for, at Vestjysk Bank indfrier målsætningerne om at blive Danmarks stærkeste lokalbank. Og at banken hele tiden er på forkant med både at implementere nye lovkrav og regler – samtidig med at kunderne skal have en god oplevelse, både digitalt og i dialogen med Vestjysk Banks dygtige rådgivere. Det er en opgave, som kræver samarbejde på tværs af organisationen, og det ser jeg meget frem til,” fortæller Anne-Kathrine Primdahl.

Administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen ser også frem til samarbejdet og udtaler:

” Jeg er utrolig stolt over, at vi kan tiltrække en kapacitet som Anne-Kathrine, og jeg glæder mig til samarbejdet med hende. Hun er kendt som en dygtig leder samtidig med, at hun har et skarpt blik for den gode kunderejse. Jeg er sikker på, at hendes ansættelse kommer til at styrke forretningsområdet i banken.”

Anne-Kathrine Primdahl bringer 15 års erfaring med sig fra Nordea, hvor hun startede som bankelev, og senest kommer fra en stilling som områdedirektør i Nordea Business Banking Danmark. Hun bor i Mejrup ved Holstebro sammen med sin mand og to børn. I fritiden er hun blandt andet aktiv i bestyrelsen for den lokale fodboldklub.


Yderligere oplysninger:

Administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04

 

Tilbage

keyboard_arrow_up