Nyheder

Vestjysk Bank bliver hovedsponsor for Ølgod Hallerne

11. marts 2022

I Ølgod Hallerne arbejdes der i disse dage på at få nye logoskilte op både udenfor og indenfor. Hallerne har nemlig lavet en hovedsponsoraftale med Vestjysk Bank, og derfor vil navnet for byens aktive samlingssted fremover være Vestjysk Bank Hallerne Ølgod.

At det netop er Vestjysk Bank, der nu er blevet hovedsponsor, er ikke tilfældigt, fortæller centerleder Lars Stampe:

-  Vi går meget op i at have lokale samarbejdspartnere, der engagerer sig i lokalsamfundet. Banken har været en aktiv del af Ølgod i mange år og gennem tiden støttet op om arrangementer og tiltag i lokalområdet. Derfor er vi rigtig glade for, at de har lyst til at være vores hovedsponsor.

Sponsoraftalen med Vestjysk Bank åbner op for nye muligheder i hallerne.  

- Selvom det økonomisk har været hårdt med corona de seneste par år, har vi klaret os udmærket, men der er ikke mange penge til overs til for eksempel nye aktiviteter eller hvis vi gerne vil købe nye håndboldmål. Derfor gør sponsoraftalen en stor forskel, fordi der nu er mere plads til udvikling og fornyelse af vores faciliteter og tilbud, og det betyder meget, siger Lars Stampe.

I Vestjysk Bank er der også stor glæde over det nye sponsorsamarbejde med hallerne i Ølgod. 

- Vi har været lokale her i byen i mere end 20 år og gennem alle årene lagt vægt på at støtte op om det lokale foreningsliv, fordi det er med til at gøre Ølgod til et attraktivt sted at bo. Her spiller hallerne også en vigtig rolle, fordi de danner nogle fantastiske rammer for, at foreningslivet kan udfolde sig aktivt. Det vil vi gerne bidrage til, og vi er virkelig stolte over at være hovedsponsor, fortæller Daniel Løgager Elsborg, filialdirektør i Ølgod.

Familiedag for alle

Banken inviterer hele byen til en sjov og hyggelig familiedag i Vestjysk Bank Hallerne den 9. april fra kl. 10-15. 

Den ene hal bliver fyldt op med 7 hoppeborge, rodeotyr og boksebold, så der er rig mulighed for at tumle og have det sjovt med kammeraterne. Der vil også være konkurrencer for både små og store. 

- Vi vil gerne fejre, at vi er blevet hovedsponsor for hallerne. Det gør vi ved at invitere alle til en aktiv og sjov familiedag. Vi glæder os rigtig meget til dagen og håber at se så mange som muligt, siger Daniel Løgager Elsborg.

Der er gratis entré til familiedagen, og alle er velkomne.

Yderligere oplysninger: 
Filialdirektør Daniel Løgager Elsborg
tlf. 75 24 74 78

Tilbage

keyboard_arrow_up