Nyheder

Vestjysk Bank er ny hovedsponsor for GGIF håndboldherrerne

2. september 2022

Når håndboldherrerne fra GGIF løber på banen til sæsonens første kamp, er det for første gang med Vestjysk Banks logo på brystet.

Vestjysk Bank og GGIF Håndbold har netop underskrevet en 2-årig hovedsponsoraftale. Banken giver dermed et solidt rygstød til håndboldklubben, som sidste år lå i toppen af 1. division.

- Det betyder utrolig meget, at vi har opbakning fra nogle lokale hovedsponsorer, når vi tager fat på den nye sæson. Derfor er vi glade for, at Vestjysk Bank har valgt at støtte op om klubben og vores dygtige håndboldherrer. Det giver os et godt fundament for at fortsætte den udviklingsrejse, som vi har været på de seneste par år, og hvor vi sidste sæson var blandt de bedste hold i 1. division, siger Michael Steen-Andersen, næstformand i GGIF Håndbold.

Lokal vilje og opbakning 
Hos Vestjysk Bank er der også stor glæde over det nye samarbejde med GGIF Håndbold.

- Vi har jo nogle håndboldherrer, som spiller utrolig godt og skaber stolthed lokalt. Sidste sæson kæmpede de om at rykke op i HTH herreligaen, og det er jo fantastisk, at vi i en mindre by som Grindsted kan slå hold som Ajax København i den samlede stilling. Det bidrager til fællesskabet at have sådan et sportsligt fyrtårn – og det vil vi gerne støtte om, fortæller Dorthe Brinkmann, filialdirektør i Vestjysk Bank i Grindsted og fortsætter:

I Grindsted har vi jo et rigt foreningsliv, som er en vigtig faktor for, at vores lokalområde fortsat kan udvikle sig. Derfor lægger vi også vægt på at støtte bredt lige fra børneholdene i fodboldklubben til Grindsted badmintonklub og nu GGIF håndboldherrerne.  

Kom og støt byens håndboldhold
GGIF spiller sæsonens første kamp på hjemmebane mod Aarhus HC lørdag den 10. september kl. 16.00. Det er stadig muligt at købe sæsonpas, så man er sikret en plads i Lynghallen hele sæsonen.

Tilbage

keyboard_arrow_up